1:1 Coachingstraject

Be Fierce & Shine

Komt het succes ook niet bij jou uit de lucht vallen?

Ben je gegaan voor de grote droom voor ondernemer maar de realiteit is anders. Je loopt tegen je eigen vaardigheden en kunde aan en denkt laat ik maar weer een cursus gaan volgen. Hoe vaak heb jij al eens gezegd: ik gooi de handdoek in de ring! Ik stop ermee. Ik ga iets anders doen. 

Laten we eerlijk zijn het ondernemerschap is ook echt een uitdaging. Voor jezelf en je omgeving. Waar je koos voor vrijheid je passie volgen en iets moois in de wereld zetten, voel je je soms falen, teleurgesteld en ben je jezelf onderweg kwijt geraakt. Hoe nu verder?

 

Een Verandercoach die jou spiegelt

Silvana, jouw persoonlijke Zichtbaarheid Expert & Coach, is er om je te helpen bij het doorbreken van jouw gewoontes en belemmerende gedachtes.  Jouw gedrag bestaat uit patronen die je tijdens je leven verworven hebt. Op verschillende momenten in je leven dienen bepaalde patronen jou niet meer. Silvana geeft je de spiegel én de tools om deze patronen te doorbreken. Ze maakt je bewust en laat je zien wat je eigen aandeel en houding is in het geheel en leert jou zonder oordeel naar je eigen stagnatie te kijken. Zo laat ze jou zelf beoordelen of een bepaalde patroon nog bij je past of niet. Door de vraag te stellen of het patroon jou nog iets oplevert of dat het patroon je ergens vandaan houdt en doorbroken mag worden.

Meer over Silvana

 

 

Hoe ziet het 1:1 traject eruit?

Nadat we kennis hebben gemaakt per telefoon of online, vindt er eerst een intake plaats. Dit is een sessie van 60 minuten. Hier wordt gelijk BML al ingezet.  In de intake stel ik jouw hulpvraag vast en ben ik voornamelijk aan het observeren. Na de intake schrijf ik een coachplan voor jou uit en vanuit daar plannen we 3 offline sessies in van 90 minuten per sessie en 3 online coachcalls van 60 minuten.  

De 1:1 coachsessie vinden plaats bij jou thuis of de door mij gehuurde coachruimte. De online coachcalls plannen we in via Zoom of Skype. Mochten er meer sessies nodig zijn, dan plannen we dit uiteraard in. 

** Op dit moment worden er tijdelijk alleen online trajecten afgesloten. Dat betekent dat er 6 coachingsessies online plaats zullen vinden. Voor meer informatie klik op onderstaande button. **

 

Plan jouw kennismakingsgesprek

 

 

 

Online coachcalls van 60 minuten per sessie. Deze zijn ook los te boeken na het 1:1 coachingstraject. Coachcalls vinden plaats in Skype of Zoom. In die 60 minuten wijs ik jou op je blinde vlek(ken), reik je nieuwe mogelijkheden aan, denk ik met je mee en werken we een plan concreet uit. Voor zowel online als offline diensten die jij aanbiedt. 

Vraag je coachcall aan

Leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen

De methodiek die ingezet wordt is BML, ontwikkeld door het Body & Mind Language Instituut in IJsselstein. De methodiek zet het lichaam in daar waar het brein niet verder komt. We kijken met BML naar waar je nu bent, waarom je daar nu bent en waar je naar toe wilt. Door het toepassen van lichamelijke verandering komt er ruimte om vat te krijgen op gedragsverandering. Deze methode helpt jou om resultaat te boeken én je te leveren hoe je in de toekomst zelf sneller resultaat boekt. Doordat je de tools in handen hebt om steeds beter jouw pad naar verandering te zien.