1:1 Coachingstraject

de Diepte opzoeken

Voor diegenen die echt stappen willen maken en een diepere laag willen aanpakken hebben we maatwerk 1 op 1 trajecten. De coachingsessies zijn volledig afgestemd op jouw hulpvraag en samen gaan we op zoek naar jouw pad richting de gewenste situatie.

Een Verandercoach die jou spiegelt

Silvana, jouw persoonlijke Verandercoach, is er om je te helpen bij het doorbreken van jouw gewoontes en belemmerende gedachtes.  Jouw gedrag bestaat uit patronen die je tijdens je leven verworven hebt. Op verschillende momenten in je leven dienen bepaalde patronen jou niet meer. Silvana geeft je de spiegel én de tools om deze patronen te doorbreken. Ze maakt je bewust en laat je zien wat je eigen aandeel en houding is in het geheel en leert jou zonder oordeel naar je eigen stagnatie te kijken. Zo laat ze jou zelf beoordelen of een bepaalde patroon nog bij je past of niet. Door de vraag te stellen of het patroon jou nog iets oplevert of dat het patroon je ergens vandaan houdt en doorbroken mag worden.

Meer over Silvana

 

Hoe ziet het 1:1 traject eruit?

Nadat we kennis hebben gemaakt per telefoon of online, vindt er eerst een intake plaats. Dit is een sessie van 60 minuten. Hier wordt gelijk BML al ingezet.  In de intake stel ik jouw hulpvraag vast en ben ikvoornamelijk aan het observeren. Na de intake wordt er een behandelplan voor jou opgesteld en vanuit daar plannen we 3 livesessies in van 90 minuten per sessie en 3 online coachcalls van 60 minuten.  

De 1:1 coachsessie vinden plaats in de coachruimte bij Flexplek Leerdam. De online coachcalls plannen we in via Zoom. Mochten er meer sessies nodig zijn, dan plannen we dit uiteraard in. 

Investering € 995,00 ex btw

Plan jouw kennismakingsgesprek

 

 

 * Online coachcalls van 60 minuten per sessie. Zijn ook los te boeken na het 1:1 coachingstraject. Investering: €99,00 ex btw

Vraag je coachcall aan

Leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen

De methodiek die ingezet wordt is BML, ontwikkeld door het Body & Mind Language Instituut. De methodiek zet het lichaam in daar waar het brein niet verder komt. We kijken met BML naar waar je nu bent, waarom je daar nu bent en waar je naar toe wilt. Door het toepassen van lichamelijke verandering komt er ruimte om vat te krijgen op gedragsverandering. Deze methode helpt jou om resultaat te boeken én je te leveren hoe je in de toekomst zelf sneller resultaat boekt. Doordat je de tools in handen hebt om steeds beter jouw pad naar verandering te zien.

Meer over de BML methodiek.