Leef en Adem Social Selling: Ontdek de Lifestyle voor Succes en durf Sprekend Zichtbaar Jezelf te Zijn! Doe mee met de 3-Daagse online Social Selling Summit

Welkom bij de unieke Online Social Selling Summit – een evenement dat niet alleen draait om verkopen via sociale media, maar om het volledig omarmen en belichamen van de Social Selling lifestyle. Dit is jouw kans om de diepere essentie van Social Selling te begrijpen en je boodschap met overtuiging over te brengen.

Dit summit is voor jou de gevorderde ondernemer. Je laat je wel al zichtbaar zien op je socials met een foto en af en toe een video, maar je voelt dat je nog steeds niet volledig jezelf durft te zijn. Je voelt dat er nog blokkades zijn die je wilt doorbreken en ombuigen in een ander patroon. In je communicatie en expressie hou je nog steeds rekening met je omgeving en durf je nog niet voluit en vol vertrouwen uit te spreken waar je echt voor staat en in gelooft. Terwijl je van je kruin tot in je tenen voelt dat het echt JOUW tijd is!

Je voelt aan alles dat je je wilt uitspreken, expressie wilt geven aan jouw en visie. Jij weet wat je te doen staat, waarom je op deze aardbol bent, wat jouw missie is . Alleen hoe ga je het aanvliegen? Daar is deze summit voor!

Je gaat uitgedaagd worden om in deze drie dagen Sprekend Zichtbaar Jezelf te worden en blijven! Niet meer twijfelen. Niet meer even nadenken, maar je nu aanmelden en doen. HET IS JOUW TIJD! Laat je zielsmissie spreken en leer om Social Selling echt te belichamen en in te zetten in je business!

Over de Summit:

De Online Social Selling Summit is geen gewone challenge; het is een diepgaande verkenning van de Social Selling lifestyle. We gaan verder dan de oppervlakte en onthullen de geheimen van het succesvol omarmen van deze krachtige aanpak. Dit 3-daagse event wordt gegeven door Silvana Leka, een visionair en pionier in het belichamen van Social Selling & Zichtbaarheid. Door het inzetten van lichaamswerk. Er is geen andere zichtbaarheidscoach die het op deze manier doet!

Wat kun je verwachten:

 • Lifestyle Transformatie: Ontdek hoe je Social Selling niet alleen in je werk, maar in je hele leven kunt integreren. Het is meer dan een strategie; het is een manier van leven.
 • Inspirerende Verhalen: Hoor inspirerende verhalen van Silvana en haar/zijn persoonlijke reis naar Social Selling-succes. Leer hoe je obstakels overwint en kansen benut. Silvana deelt met jou haar visie en missie.
 • Leren Door Te Doen: Geen saaie lezingen hier. We geloven in actie. Je wordt actief betrokken bij de training en krijgt oefeningen om de lifestyle van Social Selling te begrijpen en hoe je dit kan gaan toepassen in je eigen leven en business.
 • Community Vorming: Bouw verbindingen met gelijkgestemde professionals die de passie voor Social Selling delen. Creëer een ondersteunend netwerk dat je succes ondersteunt. En die zul je hier tijdens de 3-daagse gaan vinden.

Waar en Wanneer:

De Online Social Selling Summit is een volledig online evenement dat plaatsvindt op 27, 28 en 29 november. Alle drie de dagen van 10.00-12.00 uur. Je kunt de sessies online bijwonen vanaf elke locatie en zorg ervoor dat je elke dag live aanwezig bent.

Verander je Leven met Social Selling:

Dit is jouw kans om de diepere betekenis van Social Selling te begrijpen en een lifestyle te omarmen die niet alleen je zakelijke prestaties zal verbeteren, maar ook je algehele leven zal verrijken. Meld je nu aan je voor de Online Social Selling Summit en ontdek de kracht van Social Selling als een levenswijze.

 

Ontdek hoe je met zelfvertrouwen je stem kunt laten horen en een blijvende indruk kunt maken in slechts 3 dagen!

Ben je klaar om je zelfvertrouwen te vergroten, je stem te laten klinken en je zichtbaarheid te versterken? Doe dan mee aan onze inspirerende 3-daagse online Social Selling Summit en leer om met Zelfvertrouwen Sprekend Zichtbaar te Zijn.”

Wat levert de 3-Daagse Social Selling Summit jou nog MEER op?

 • Zelfvertrouwen Ontwikkelen: Leer hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen en vasthouden, zowel online als offline. Dit zal je helpen om met overtuiging te spreken en jezelf met zelfverzekerdheid te presenteren.
 • Effectief Communiceren: Ontdek krachtige communicatietechnieken en leer hoe je je boodschap duidelijk en overtuigend kunt overbrengen. Dit is essentieel voor succes in persoonlijke en professionele situaties.
 • Impact Vergroten: Leer hoe je een blijvende indruk kunt maken en anderen kunt inspireren. Dit zal je helpen om je doelen te bereiken en anderen te beïnvloeden.
 • Zichtbaarheid Versterken: Begrijp hoe je jezelf met zelfvertrouwen kunt presenteren in online en offline omgevingen. Dit zal je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe kansen aan te trekken.

 

JOUW WARE ESSENTIE

Jouw zielsmissie, ook wel je levensdoel of roeping genoemd, is de diepere reden waarom je op deze wereld bent en wat je wilt bereiken om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de samenleving. Het verbinden van jouw zielsmissie met “sprekend zichtbaar zijn” is een krachtige manier om je levensdoel te realiseren en de impact ervan te vergroten. Hier is hoe jouw zielsmissie kan worden verbonden met social selling en sprekend zichtbaar zijn:

 1. Authenticiteit en Zelfexpressie: Sprekend zichtbaar zijn gaat hand in hand met het uiten van wie je echt bent. Als je jouw zielsmissie volgt, ben je authentiek en gepassioneerd over wat je doet. Dit straal je uit in je communicatie en presentatie, waardoor je boodschap veel krachtiger en geloofwaardiger wordt.
 2. Inspiratie en Leiderschap: Het delen van je zielsmissie met anderen kan hen inspireren om ook hun eigen doelen na te streven. Door sprekend zichtbaar te zijn, kun je een leider en rolmodel worden voor degenen die jouw passie en visie delen. Dit leiderschap draagt bij aan de verwezenlijking van je zielsmissie.
 3. Verbinding en Gemeenschap: Sprekend zichtbaar zijn stelt je in staat om verbindingen te leggen met gelijkgestemde mensen die jouw zielsmissie delen. Dit kan leiden tot de vorming van een gemeenschap of netwerk dat zich richt op het realiseren van gedeelde doelen en het vergroten van de impact van je zielsmissie.
 4. Verspreiden van Bewustzijn: Een essentieel onderdeel van het volgen van je zielsmissie is het vergroten van het bewustzijn over een bepaalde kwestie of doel. Door sprekend zichtbaar te zijn, kun je deze bewustwording versnellen, omdat je boodschap een breder publiek bereikt en meer mensen betrokken raken bij de zaak waaraan je toegewijd bent.
 5. Invloed en Verandering: Als je sprekend zichtbaar bent met je zielsmissie, kun je invloed uitoefenen en positieve verandering in gang zetten. Mensen die jouw boodschap horen en geïnspireerd raken, kunnen actie ondernemen en bijdragen aan de verwezenlijking van de doelen die in je zielsmissie liggen besloten.

Kortom, sprekend zichtbaar zijn en social selling is een middel om je zielsmissie te versterken en te realiseren. Het stelt je in staat om je boodschap krachtig over te brengen, anderen te inspireren en een grotere impact te hebben op de wereld om je heen. Het verbinden van deze twee elementen is een waardevolle manier om jouw levensdoel tot uiting te brengen en betekenis te geven aan je reis.

Praktische Details

 • Data: 27-28-29 november 2023

 • Tijden: Elke dag van 10.00-12.00 uur

 • Locatie: Volledig online, toegankelijk vanaf overal ter wereld.

 • Investering: Gratis! Deze waardevolle 3-daagse online summit wordt kosteloos aangeboden.

Schrijf je Vandaag Nog In!

Klaar om met zelfvertrouwen te spreken, impact te maken en zichtbaar te zijn? Schrijf je vandaag nog in voor de 3-Daagse Social Selling Summit: “Sprekend Zichtbaar Jezelf Zijn.” Vul je e-mailadres in en je bent klaar om van start te gaan!

Jij bent er klaar voor om deze stap te zetten. Niet meer twijfelen. Doen.

Jouw klant is er klaar voor om jou nu echt te zien! Jij mag Social Selling en Sprekend Zichtbaar Jezelf Zijn volledig gaan belichamen en expressie aan geven. Vanuit jouw ware essentie!

Super tof om je dan te gaan ontmoeten! Zorg dat je er elke dag live bij bent. Er worden wel opnames gemaakt, maar niet gedeeld.

Wil je wel toegang hebben tot de opnames? Koop nu dan jouw VIP pas voor 27 euro ex btw en heb altijd toegang tot alle opnames EN je krijgt de kans om jouw vraag te stellen aan Silvana en word je 1 op 1 gecoacht!

Over Silvana

Als Business Mentor coach en begeleidt Silvana jou, hoe jij jezelf zichtbaar maakt. Zonder schaamte, zonder oordeel en zonder schuldgevoel. Als je Social Media als tool wilt inzetten om je klanten te bereiken, zorg dat je een strategie hebt en weet hoe je Social Selling moet belichamen. Daarvoor ben je hier op de juiste plek.

Silvana is moeder van 4, vrouw van de liefde van haar leven en tijdens de Social Selling Summit jouw Business Mentor en Zichtbaarheid Expert! Zij coacht, traint en begeleidt ondernemers in hun reis naar moeiteloos en authentiek zichtbaar jezelf zijn. Vanuit haarSocial Selling 4 stappen methode leert ze jou de praktische kant van het ondernemen en online zichtbaar zijn en zoeken we tegelijkertijd de verdieping op. In je hele Zijn. Door het inzetten van BML. BML staat voor Body & Mind Language. Dat is een holistische coachmethodiek en gaat je leren om je hoofd, hart en lijf met elkaar te verbinden. Als systeem goed met elkaar samenwerken. Net als dat je onderneming een systeem is. Waar het gesprek in woorden stopt, zetten we het lichaam in. Aan de slag gaan met die beperkende overtuigingen en gedachten om op jouw manier de echte en oprechte verbinding aan te gaan met je klanten en zo moeiteloos en authentiek zichtbaar jezelf zijn. En zo Social Selling echt te omarmen en belichamen. Uit je hoofd en in je lijf.

Om jou te helpen met je persoonlijke groei heeft Silvana verschillende programma’s ontwikkeld. Dit richt zich op interne transformatie en online zichtbaar zijn en helpen jou als professional een volgende stap in groei te realiseren. Dat houdt in dat we jouw doelen gaan bepalen en dit realiseren. En daarna nog een stap verder, namelijk: Succes en Geluk creëren in je leven en dus ook in je business!

Groei en verandering beginnen bij bewustwording. Bewust zijn van willen groeien brengt jou hier: bewust worden van een laag dieper is waar we mee aan de slag gaan. Groei en verandering in je professionele carrière kent verschillende mogelijkheden. Kennis breid je uit door opleidingen te volgen, seminars te bezoeken. Door het vormgeven van processen creëer je ruimte voor bedrijfsgroei. Maar in de wens van groei zit ook het huidige plafond van persoonlijke ontwikkeling. Geef jezelf ruimte en word je bewust van die patronen die jou op dit moment belemmeren of zelfs doen stagneren in het bereiken van jouw doelen. Door te leren er op een andere manier naar te kijken, ga je je eigen stagnatie zien als informatie en zul je het minder gaan veroordelen.

 

Kies om Verbindend & Moeiteloos Zichtbaar te Zijn!

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?