Ontdek Hoe Jij in 4 Stappen Zichtbaar Jezelf kan Zijn en Nieuwe Klanten Aantrekt. Stop Met Zomaar Wat Doen en Start met Verbinden!

Ben je klaar om te stoppen met lukraak handelen en in plaats daarvan te leren hoe je diepere verbindingen kunt leggen, je authentieke zelf kunt zijn, en uiteindelijk meer kunt verdienen? Welkom bij het webinar “Stop Met Zomaar Wat Doen, Start Met Verbinden.” Hier leer je in slechts vier stappen hoe je dit kunt bereiken, zonder de gebruikelijke frustratie.

Wat Ga Je Leren?

In deze inspirerende online sessie neem ik je mee door de vier essentiële stappen naar moeiteloze zichtbaarheid en een verhoogd inkomen:

Stap 1: Begrijpen

❤️ Leer hoe je je doelgroep en hun behoeften diepgaand begrijpt.

❤️ Ontdek hoe dit begrip de basis vormt voor je zichtbaarheidsstrategie.

 

Stap 2: Verbinden

❤️ Ontwikkel de kunst van het opbouwen van echte, betekenisvolle verbindingen met je doelgroep.

❤️ Leer hoe je een community van trouwe volgers en supporters kunt creëren.

 

Stap 3: Zichtbaar Jezelf Zijn

❤️ Ontdek hoe je authentiek kunt zijn en je unieke stem kunt laten horen.

❤️ Leer hoe je jezelf presenteert in de digitale wereld zonder je identiteit te verliezen.

 

Stap 4: Nieuwe klanten aantrekken

❤️ Krijg inzicht in hoe je je zichtbaarheid kunt omzetten in een verhoogd inkomen.

❤️ Ontdek strategieën voor je online aanwezigheid en het juiste verdienmodel.

Praktische Informatie

Datum en Tijd: Meld je nu aan bekijk gelijk het webinar

Locatie: Online – deelname is mogelijk vanuit het comfort van je eigen omgeving.

Investering: Dit webinar is geheel kosteloos!

Waar wacht je nog op? Dit is jouw kans om te begrijpen hoe je zichtbaar kunt zijn, diepgaande verbindingen kunt leggen, jezelf kunt zijn en meer kunt verdienen. De beschikbare plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je plek reserveert. Schrijf je vandaag nog in voor ons webinar “Begrijpen, Verbinden, Zichtbaar Jezelf Zijn en Meer Verdienen” en zet de eerste stap naar een succesvolle online aanwezigheid.

Mis deze kans niet! Ik kijk ernaar uit om je op het webinar te verwelkomen en samen te werken aan jouw moeiteloze zichtbaarheid en inkomstengroei!

Over Silvana

Als Business Mentor coach en begeleidt Silvana jou, hoe jij jezelf zichtbaar maakt. Zonder schaamte, zonder oordeel en zonder schuldgevoel. Als je Social Media als tool wilt inzetten om je klanten te bereiken, zorg dat je een strategie hebt en weet hoe je Social Selling moet belichamen. Daarvoor ben je hier op de juiste plek.

Silvana is moeder van 4, vrouw van de liefde van haar leven en tijdens de Social Selling Summit jouw Business Mentor en Zichtbaarheid Expert! Zij coacht, traint en begeleidt ondernemers in hun reis naar moeiteloos en authentiek zichtbaar jezelf zijn. Vanuit haarSocial Selling 4 stappen methode leert ze jou de praktische kant van het ondernemen en online zichtbaar zijn en zoeken we tegelijkertijd de verdieping op. In je hele Zijn. Door het inzetten van BML. BML staat voor Body & Mind Language. Dat is een holistische coachmethodiek en gaat je leren om je hoofd, hart en lijf met elkaar te verbinden. Als systeem goed met elkaar samenwerken. Net als dat je onderneming een systeem is. Waar het gesprek in woorden stopt, zetten we het lichaam in. Aan de slag gaan met die beperkende overtuigingen en gedachten om op jouw manier de echte en oprechte verbinding aan te gaan met je klanten en zo moeiteloos en authentiek zichtbaar jezelf zijn. En zo Social Selling echt te omarmen en belichamen. Uit je hoofd en in je lijf.

Om jou te helpen met je persoonlijke groei heeft Silvana verschillende programma’s ontwikkeld. Dit richt zich op interne transformatie en online zichtbaar zijn en helpen jou als professional een volgende stap in groei te realiseren. Dat houdt in dat we jouw doelen gaan bepalen en dit realiseren. En daarna nog een stap verder, namelijk: Succes en Geluk creëren in je leven en dus ook in je business!

Groei en verandering beginnen bij bewustwording. Bewust zijn van willen groeien brengt jou hier: bewust worden van een laag dieper is waar we mee aan de slag gaan. Groei en verandering in je professionele carrière kent verschillende mogelijkheden. Kennis breid je uit door opleidingen te volgen, seminars te bezoeken. Door het vormgeven van processen creëer je ruimte voor bedrijfsgroei. Maar in de wens van groei zit ook het huidige plafond van persoonlijke ontwikkeling. Geef jezelf ruimte en word je bewust van die patronen die jou op dit moment belemmeren of zelfs doen stagneren in het bereiken van jouw doelen. Door te leren er op een andere manier naar te kijken, ga je je eigen stagnatie zien als informatie en zul je het minder gaan veroordelen.

Ontdek Hoe Jij in 4 Stappen Zichtbaar Jezelf kan Zijn en Nieuwe Klanten Aantrekt. Stop Met Zomaar Wat Doen en Start met Verbinden!

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?