Offline & Online groepstraject

Zichtbaarheid Business Academy

Jouw pad naar een bewustere persoonlijke ontwikkeling begint met het herkennen van je eigen gedrag en patronen. Tijdens je leven bouw je met alle informatie die je opneemt je eigen gedachten, overtuigingen en gedragspatronen op. De informatie is gekleurd door jouw persoonlijke en zakelijke ervaringen. En de kleur die jij eraan geeft wordt bepaald door de tijd en plaats waarin jij je bevindt.

Vraag het programma boekje aan

Een Verandercoach die jou spiegelt

Silvana, jouw persoonlijke Verandercoach, is er om je te helpen bij het doorbreken van jouw gewoontes en belemmerende gedachtes.  Jouw gedrag bestaat uit patronen die je tijdens je leven verworven hebt. Op verschillende momenten in je leven dienen bepaalde patronen jou niet meer. Silvana geeft je de spiegel én de tools om deze patronen te doorbreken. Ze maakt je bewust en laat je zien wat je eigen aandeel en houding is in het geheel en leert jou zonder oordeel naar je eigen stagnatie te kijken. Zo laat ze jou zelf beoordelen of een bepaalde patroon nog bij je past of niet. Door de vraag te stellen of het patroon jou nog iets oplevert of dat het patroon je ergens vandaan houdt en doorbroken mag worden.

Meer over Silvana

Meer business succes behalen door belemmerende gedachtes te tackelen en patronen te doorbreken

            

Door het doorbreken van je patronen zul je gaan Ondernemen vanuit je ware kern. Dat is het resultaat waarmee jij naar buiten loopt na drie maanden intensieve coaching. Je leert je eigen patronen te herkennen en met de tools die je aangereikt krijgt te doorbreken.  Een programma speciaal voor ondernemers die al een tijdje onderweg zijn en tegen hun eigen plafond op gebied van persoonlijke ontwikkeling oplopen. Je voelt dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe dat zich kan laten ontvouwen. In dit programma gaan we door alle lagen heen en pellen we het af om zo bij jouw kern, essentie uit te komen. 

In dit traject krijg je coaching met de BML methodiek.

Je gaat aan de slag met het doorbreken van de patronen die jou laten stagneren. Gaan we alle facetten van jouw business en leven vanuit deze invalshoek verkennen, verbreden en nieuwe patronen laten ontstaan. Groei en verandering zullen plaats vinden in jouw persoonlijke ontwikkeling en door deze veranderingen direct te implementeren in je bedrijf, zul je meer succes gaan ervaren. 

De volgende groep gaat starten op dinsdag 10 september a.s. Er zijn 5 livedagen en 1 terugkomdag met de groep. Naast gezamenlijke online meetingen, krijgt iedere deelnemer ook online individuele coachcalls via Zoom/Skype van 30 minuten. Dit zijn de doorpaksessies. Deze worden met hoofdcoach Silvana ingepland. In het nieuwe jaar is er ook een terugkomdag. Vraag meer informatie aan via onderstaande button. Dan ontvang je een uitgebreide brochure. Er is in de volgende ronde plek voor maximaal 8 ondernemers. Zo is er naast de groepsdynamiek ook ruimte en aandacht voor individuele coaching en begeleiding. 

Data livedagen: 10/9, 1/10, 29/10, 19/11, 10/12

Terugkomdag: Dinsdag 21/01/2020

Alle livedagen zijn geheel verzorgd en vinden plaats op een prachtige en rustieke locatie, nl bij Flexplek Leerdam in Oosterwijk.

 

Vraag het programma boekje aan

Leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen

De methodiek die ingezet wordt is BML, ontwikkeld door het Body & Mind Language Instituut. De methodiek zet het lichaam in daar waar het brein niet verder komt. We kijken met BML naar waar je nu bent, waarom je daar nu bent en waar je naar toe wilt. Door het toepassen van lichamelijke verandering komt er ruimte om vat te krijgen op gedragsverandering. Deze methode helpt jou om resultaat te boeken én je te leveren hoe je in de toekomst zelf sneller resultaat boekt. Doordat je de tools in handen hebt om steeds beter jouw pad naar verandering te zien.

Meer over de BML methodiek.