The Soul Movement: Body, Mind & Business Awareness

Het mentorship traject voor Business- en Ondernemerscoaches die hun onderneming en skills naar een hoger level willen tillen. Door het lichaamsbewustzijn in te zetten.

Ben jij een gepassioneerde businesscoach of ondernemerscoach die ernaar verlangt om jouw naar ongekende hoogten te tillen? Sta je klaar om een diepgaandere impact te maken en een sterke, duurzame connectie met je cliënten te smeden? Dan is het tijd om je aan te sluiten bij The Soul Movement – dé ultieme reis naar zakelijk succes met een diepere betekenis.

Word een Leider in je Veld

The Soul Movement is niet zomaar een mentorship traject – het is een transformatieve ervaring die jou helpt om jezelf te onderscheiden als een visionaire leider in de wereld van coaching. We brengen de kracht van spirituele groei en zakelijk succes samen om een nieuwe standaard te creëren voor coaching excellence. Door iets toe te voegen want niemand nog doet: Body Awareness in je business.

 

The Soul Movement: Bewegen naar jouw New Next Level

Als succesvolle ondernemer ben je gewend om je te richten op je doelen, je strategieën en je drukke agenda. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een hele wereld ligt verscholen in de diepere lagen van je zijn, wachtend om ontdekt te worden?

Ik nodig je uit voor een Soul Encountersessie, een unieke gelegenheid om contact te maken met jouw onbewuste en de diepere lagen van jezelf te verkennen, met behulp van Body & Mind Language. Dit gaat verder dan de oppervlakkige dagelijkse bezigheden – het gaat over het afdalen naar de kern van wie je werkelijk bent, en het ontdekken van nieuwe perspectieven die je helpen om met een andere blik naar jezelf, je leven en je businesste kijken.

Tijdens Soul Encounter zullen we verschillende praktijken verkennen die je helpen om in contact te komen met je innerlijke wereld en de verborgen schatten die daar liggen. Door middel van visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, creatieve expressie en diepgaande reflectie zul je leren om de subtiele taal van je lichaam en geest te begrijpen, en om vanuit een plek van diepe verbinding met jezelf te leven.

Of aan de slag met

Social Selling Academy

Bestellen

   Zichtbaarheid Business Boost

Bestellen

LinkedIn Strategiecall

Bestellen

Body & Mindset coachcalls

Bestellen

Jouw Business Mentor

Motiveren, stimuleren, spiegels voorhouden, liefdevol provoceren, in gesprek gaan en verbinding krijgen: dáárvoor pak ik graag een podium.

Huur mij in als spreker voor events over:

* Online zichtbaarheid & Social Selling
* Body & Mind Business – Spreek in de juiste taal
* Focus in je social kanalen houden met een strategie
* Storytellling & Storydoing

 Silvana Lekatompessij
Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?