Succesvol Social Selling Academy

Met het inzetten van Social Selling ga jij je eigen verhaal vertellen, zodat jouw volgers en connecties zich aangesproken voelen en meer van jou willen weten en uiteindelijk bij je gaan kopen.

Zichtbaar zijn, het lijkt zo makkelijk

Maar hoe doe ik dat dan? Jezelf laten zien. En wát laat je dan van jezelf zien? Waarom moet ik het eigenlijk laten zien? Wat zal de omgeving er wel niet van denken? En ja eh hallo, die anderen doen het veel beter dan ik. Wat heb ik te vertellen? Wie ben ik nou eigenlijk? Is mijn verhaal echt wel goed genoeg? Zucht… laat maar.

Allemaal stemmen en overtuigingen in je hoofd die er uiteindelijk voor zorgen dat jij kiest voor de veiligheid en op de achtergrond blijft. Of eigenlijk in de coulissen. Verstopt. Onzichtbaar. Klanten zien je niet en kunnen je niet vinden.

Herkenbaar?

Waar we mee aan de slag gaan:

👄

Body

🧠

Mind

💪🏻💪🏽

Business

Omdat zichtbaar zijn niet alleen gaat om het plaatsen van content. Je hoofd, je lijf en je business moeten de juiste kant op staan om dat succes te bereiken dat jij zoekt.

Ga 4 maanden met mij aan slag

Mijn naam is Silvana Lekatompessij. Als Business Mentor, met als expertise zichtbaarheid en social selling, coach ik jou hoe jij jezelf zichtbaar maakt, zonder schaamte, zonder oordeel en zonder schuldgevoel. Wie ben jij en wat wil je anders?

Ik ga je leren te communiceren door hoofd, hart en lijf met elkaar te verbinden. Zelf heb ik jaren op het podium gestaan als danseres in een showballet. Letterlijk in de spotlights. Ook als grondstewardess bij de KLM stond ik altijd in de schijnwerpers en al die ervaring heb ik meegenomen in mijn coaching en bedrijf.

Zonder oordeel coach, inspireer en motiveer ik jou zodat jij leert om

Zichtbaar en Succesvol te zijn op jouw authentieke manier! Met een duidelijk plan en strategie!

Wordt zichtbaar op de manier die bij jou past

Samen gaan we focussen op groei, bewustwording, authenticiteit en op jouw manier zichtbaar zijn.

Met het inzetten van Social Selling ga jij die twist aan je eigen verhaal geven, zodat jouw volgers en connecties verbinding met jou voelen.

Leer om jouw (online) zichtbaarheid en bereik te vergroten en zorg ervoor dat jouw klanten je moeiteloos vinden.

Jij gaat leren hoe je met jouw visie en een missie Social Selling inzet en nieuwe klanten krijgt.

Omdat jezelf zijn het beste is voor jou, je business en je carrière

Waar gaat dit programma over?

de Maandag CHECK-IN call

 • Maandag check-in
 • Duurt 1 uur met de groep
 • Korter reflectie week ervoor
 • Doelen bepalen en uitspreken
 • Jouw accountability call

Maandelijkse Masterclass

 • Afwisselend van Silvana en gasttrainers
 • Masterclasses over de Karakterstructuren vanuit BML icm je business
 • Onderwerpen over Social Media, Video maken, Livestreams geven, Presenteren

Strategie & Mindset calls

 • elke maand meerdere keren 1op1 met werken met Silvana
 • keuze uit 2x 60 minuten of 4x 30 minuten per maand Strategie & Mindset calls
 • Jou bijstaan bij dat waar JIJ behoefte aan hebt.

BONUS!

Gratis lidmaatschap LEKA Women BusinessClub

 Je krijgt 6 maanden dat automatisch afloopt. ALs je wilt blijven kun je dat aangeven en het reguliere lidmaatschap in.

Wat JIJ uit dit programma gaat halen

1

Je werkt met focus

2

Geen uitstel gedrag meer

3

Klaar met perfectionisme

Het maakt niet uit waar je staat met je onderneming, als je nog geen strategie of plan toepast dan is dit programma voor jou!

Kies ervoor om zichtbaar te zijn!

De Succesvol Social Selling academy biedt plek voor 6 deelnemers, duurt 4 maanden en je krijgt:

 • Elke maandagochtend een check-in in Zoom
 • Trainingen LinkedIn
 • Trainingen Instagram
 • Training Facebook & Facebook Live
 • Training Content schrijven & bloggen
 • Training Presenteren
 • Training Video maken & Vloggen
 • Elke maand een Mastermind met de volledige groep in Zoom waarin je een nieuw (online) concept gaat ontwerpen, uitwerken en uiteindelijk lanceren.
 • Besloten Online Community op Facebook met de andere deelnemers.
 • Online modules over Karakterstructuren i.c.m. het ondernemerschap
 • 1 op 1 coaching van Silvana
 • Business coaching m.b.t. jouw Sales funnel (verdienmodel)
 • Personal coaching aan de hand van de methodiek waar Silvana mee werkt, Body & Mind Language. Jij gaat leren om Hoofd, Hart & Lijf met elkaar te verbinden, zodat jij echt gaat STAAN voor en achter jouw verhaal en missie!

 

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is tijd,

aandacht, liefde en 

Betaling in

1 termijn

€ 2997,- ex btw

Betaling in

4 termijnen

€ 767,- ex btw 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling van het programma?

Bij jouw inschrijving betaal je de aanbetaling, hiermee ben jij verzekerd van jouw plekje in de volgende ronde. Voor aanvang van het programma ontvang je de volledige factuur die je vooraf voldoet voor de hele periode waarvoor jij je inschrijft.

Loopt het programma automatisch door?

Nee, je lidmaatschap loopt automatisch af voor de termijn die jij gekocht hebt. Wil je doorgaan? Dat kan! Ongeveer 80% van onze leden besluit door te gaan met het programma na de eerste contracttermijn.

Moet ik alles alleen doen?

Natuurlijk niet! Elke maand dat jij in de Succesol Social Selling Academy zit ontang je een 1op1 Strategie call en 1x in de maand een BML (BodyMindLanguage) call. Daarnaast hebben we verschillende groepscalls waarin je al je vragen kunt stellen.

Wat heb ik geleerd aan het einde van het programma?

Aan het eind heb je geleerd hoe je een strategie uitwerkt en concreet gaat toepassen. Je hebt geleerd dat Zichtbaarheid het fundament van je business is. Dat het te maken heeft met alle facetten in het ondernemerschap. Je hebt geleerd dat je mag stoppen met zomaar wat doen en echt mag gaan starten met hebben van doelen en deze te gaan realiseren. Je hebt tijdens het programma al nieuwe klanten aangetrokken en omzet gedraaid. Je hebt geleerd dat committent, accountability naar jezelf en je bedrijf van essentieel belang is, als je succes en geluk wilt creëren. Je hebt geleerd hoe je meer en meer naar je eigen stem mag luisteren en je eigen geluid mag laten horen, Je hebt geleerd hoe jij jouw podium mag pakken en mag staan voor dat waar jij in gelooft.

Wat moet ik al hebben/kunnen voordat ik aan het programma start?

Voor de Succesvol Social Selling Academy wordt er van jou verwacht dat je je voor de volle 100% kan committeren aan het programma, maar vooral aan je eigen business. Jij wil groeien, jij wilt nieuwe klanten aantrekken, jij wilt jouw doelen realiseren en bent bereid om te leren, feedback te ontvangen om zo jouw comfortzone flink op te rekken en jezelf te stretchen. Om zo jouw maximale potentie eruit te halen. Je bent bereidt om in de spiegel te kijken en als je een omvalt, weer durft op te staan. Je bent bovenal bereidt om te investeren. Financieel en in je persoonlijke ontwikkeling. Als je nog meer vragen hebt, boek dan een gratis Zichtbaarheids Scan via mijn digitale agenda.

Past het programma bij mij?

Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, of twijfelt, reserveer dan snel jouw plek voor een gratis kennismaking. De Zichtbaarheids Scan is een call waarbij ik ook naar je strategie ga kijken.

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?