Ontketen de Kracht van Lichaamsbewustzijn met Body and Mind Language: The Soul Movement voor Businesscoaches

Ben jij een gedreven businesscoach die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om je klanten nog effectiever te begeleiden? Wil je een diepere verbinding tot stand brengen en blijvende transformatie creëren? Ontdek dan nu hoe The Soul Movement jou kan helpen om het lichaamsbewustzijn in te zetten als een krachtig instrument voor groei en succes, met de tool Body and Mind Language.

Waarom Lichaamsbewustzijn?

In de wereld van coaching is het begrijpen en benutten van lichaamsbewustzijn een gamechanger. Het stelt je in staat om voorbij de oppervlakte te gaan en de echte kern van blokkades en uitdagingen bij je cliënten te bereiken. Door het lichaam te betrekken bij het coachingsproces, kun je diepgaande transformatie op een holistisch niveau faciliteren.

Ontdek Body and Mind Language

Met de tool Body and Mind Language leer je de subtiele signalen van het lichaam te interpreteren en te gebruiken als krachtige bronnen van inzicht en groei. Dit stelt je in staat om op een dieper niveau te communiceren met je cliënten en hen te begeleiden naar authentieke transformatie.

Wat Biedt The Soul Movement?

 • Expert Begeleiding: Leer van Silvana , een zeer ervaren coach/trainer/docent /mentor, die je helpt om de nuances van lichaamsbewustzijn en Body and Mind Language in coaching te begrijpen en te integreren in je praktijk.

 • Praktische Tools en Technieken: Ontvang concrete methoden en oefeningen die je kunt gebruiken om Body and Mind Language toe te passen in je coaching, waardoor je cliënten dieper kunt begeleiden.

 • Diepgaande Inzichten: Verken de verbinding tussen lichaam, geest en ziel en ontdek hoe Body and Mind Language kan leiden tot krachtige doorbraken en blijvende veranderingen.

De Voordelen voor Jou en Je Cliënten

 • Verbeterde Resultaten: Door Body and Mind Language te integreren in je coaching benadering, kun je meer holistische en effectieve resultaten behalen voor je cliënten.

 • Diepere Connectie: Creëer een diepere verbinding met je cliënten door hen te helpen zich bewust te worden van hun lichaamstaal en emoties, waardoor er meer vertrouwen en openheid ontstaat.

 • Langdurige Transformatie: Faciliteer blijvende veranderingen door de kern van problemen aan te pakken op een diepgaand niveau, waardoor je cliënten echte groei ervaren die langdurig beklijft.

Neem de Volgende Stap

Klaar om het lichaamsbewustzijn te omarmen als een krachtig instrument voor groei en transformatie in je coachingpraktijk? Sluit je vandaag nog aan bij The Soul Movement en ontdek hoe je jouw vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen, zowel voor jezelf als voor je cliënten.

Meld je nu aan voor The Soul Movement en laat Body, Mind & Business Awareness de sleutel zijn tot jouw volgende coaching succes naar een hoger level!

Zichtbaar zijn, het lijkt zo makkelijk

Maar hoe doe ik dat dan? Jezelf laten zien. En wát laat je dan van jezelf zien? Waarom moet ik het eigenlijk laten zien? Wat zal de omgeving er wel niet van denken? En ja eh hallo, die anderen doen het veel beter dan ik. Wat heb ik te vertellen? Wie ben ik nou eigenlijk? Is mijn verhaal echt wel goed genoeg? Zucht… laat maar.

Allemaal stemmen en overtuigingen in je hoofd die er uiteindelijk voor zorgen dat jij kiest voor de veiligheid en op de achtergrond blijft. Of eigenlijk in de coulissen. Verstopt. Onzichtbaar. Klanten zien je niet en kunnen je niet vinden.

Herkenbaar?

Waar we mee aan de slag gaan:

👄

Body Awareness

🧠

Mind

💪🏻💪🏽

Business

Omdat zichtbaar zijn niet alleen gaat om het plaatsen van content. Je hoofd, je lijf en je business moeten de juiste kant op staan om dat succes te bereiken dat jij zoekt.

Ga een jaar met mij aan slag met 1x in de maand een live ontmoeting

Mijn naam is Silvana Lekatompessij. Als Body Awareness Coach en Business Mentor, ga ik jou leren hoe je het lichaamsbewustzijn gaat inzetten binnen jouw coaching en bedrijf. 

 

Word zichtbaar op de manier die bij jou past

Samen gaan we focussen op groei, bewustwording, authenticiteit en op jouw manier zichtbaar zijn.

Stop met zomaar wat doen en Start met Verbinden door je eigen verhaal te vertellen en de herkenning te creëren en erkenning te geven aan jouw volgers en toekomstige klanten. Zorg ervoor dat zij zich aangesproken voelen en ze is bij jou aankloppen voor hulp.

Social Selling is verkopen vanuit je Socials, en hier leer je dat vanuit de juiste en echte verbinding. Online Zichtbaar zijn, gaat nooit meer hetzelfde voor je zijn!

Leer om jouw (online) zichtbaarheid en bereik te vergroten en zorg ervoor dat jouw klanten je moeiteloos vinden.

Jij gaat leren hoe je met jouw visie en een missie Social Selling inzet en nieuwe klanten krijgt.

Omdat jezelf zijn het beste is voor jou, je business en je carrière

Waar gaat dit programma over?

The Deep Dive

 • Elke 1e woensdag van de maand 1,5/2 uur training
 • Trainingen over Social Selling, van Bewustwording naar Bewustzijn
 • De Social Selling 4 Stappen methode Masteren
 • Verdieping van de Zichtbaarheid Business Boost
 • De complete Verandering in je systeem krijgen
 • Om vervolgens dit te Verankeren, zodat je voor altijd weet en begrijpt wat je moet doen

MasterQ

 • Elke 4e woensdag in de maand een uitgebreide MasterQ met de hele groep.
 • MasterQ is een Mastermind en Q&A in een. Je kan je vragen stellen aan mij en aan de groep
 • Geen vraag is raar en van iedere vraag kan iedereen in de groep leren. Alles is informatie en mag er zijn. Durf je vragen te stellen, zodat je je comfortzone gaat oprekken en gaat groeien
 • Zorg dat je er iedere maand bij en voorbereidt bent

level up!

 • Elke 3e woensdag van de maand geeft Silvana uitgebeide feedback op jouw strategie en content
 • Dat deel je elke maand in de groep waar je toegang tot krijgt
 • Belangrijk: Dit zal achter de schermen gebeuren en is geen live moment
 • Indien gewenst toegang tot whatsappgroep voor een kort lijntje met Silvana

BONUS!

Gratis 1 maand LEKA Business Club

Je mag 1 maand proef komen draaien.

 ALs je wilt blijven kun je dat aangeven en het reguliere lidmaatschap in.

Wat JIJ uit dit programma gaat halen

1

Je werkt met focus

2

Geen uitstel gedrag meer

3

Klaar met perfectionisme

Het maakt niet uit waar je staat met je onderneming, als je nog geen strategie of plan toepast dan is dit programma voor jou!

Kies ervoor om zichtbaar jezelf te zijn! In je business!

Succesvol Social Selling Academy duurt 4 maanden

Jij krijgt:

 • 1x in de week een Deep Dive 1 op 1 sessie met Silvana
 • 1x in de maand MasterQ met andere deelnemers
 • Trainingen worden gegeven aan de hand van de 4 Social Selling Stappen
 • Alles leren over LinkedIn, Instagram (Instastories/Live/Reels), Facebook Live
 • Content schrijven & copy writing
 • Besloten Online Community
 • Modules over Karakterstructuren i.c.m. het ondernemerschap
 • Businesscoaching m.b.t. jouw Sales funnel (verdienmodel)
 • Coaching & begeleiding aan de hand van de methodiek waar Silvana mee werkt, Body & Mind Language
 • Coaching & Begeleiding van Silvana op de hard & soft skills
 • Jij gaat leren om Hoofd, Hart & Lijf met elkaar te verbinden, zodat jij echt gaat STAAN voor en achter jouw verhaal en missie!
 • Van de Zichtbaarheid Business Boost, naar de Verdieping, naar een echte Verandering & Verankering
 • Investeer in jezelf en in je bedrijf – Take a Deep Dive!

Word door de 4 Social Selling stappen Moeiteloos Zichtbaar Jezelf en Verdien meer!

Stop met zomaar wat doen en Start met Verbinden

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is

tijd, aandacht, liefde en 

Betaling in

1 termijn

€ 2999,- ex btw

Betaling in

4 termijnen

€ 777,- ex btw 

Betaling in

6 termijnen

€ 555,- ex btw 

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de betaling van het programma?

Bij jouw inschrijving betaal je de aanbetaling, hiermee ben jij verzekerd van jouw plekje in de volgende ronde. Voor aanvang van het programma ontvang je de volledige factuur die je vooraf voldoet voor de hele periode waarvoor jij je inschrijft.

Loopt het programma automatisch door?

Nee, je lidmaatschap loopt automatisch af voor de termijn die jij gekocht hebt. Wil je doorgaan? Dat kan! Ongeveer 80% van onze leden besluit door te gaan met het programma na de eerste contracttermijn.

Moet ik alles alleen doen?

Natuurlijk niet! We hebben de groepstrainingen, de Q&A’s en de persoonlijke begeleiding van Silvana.

Wat heb ik geleerd aan het einde van het programma?

Aan het eind heb je geleerd hoe je een strategie uitwerkt en concreet gaat toepassen. Je hebt geleerd dat Zichtbaarheid het fundament van je business is. Dat het te maken heeft met alle facetten in het ondernemerschap. Je hebt geleerd dat je mag stoppen met zomaar wat doen en echt mag gaan starten met hebben van doelen en deze te gaan realiseren. Je hebt tijdens het programma al nieuwe klanten aangetrokken en omzet gedraaid. Je hebt geleerd dat committent, accountability naar jezelf en je bedrijf van essentieel belang is, als je succes en geluk wilt creëren. Je hebt geleerd hoe je meer en meer naar je eigen stem mag luisteren en je eigen geluid mag laten horen, Je hebt geleerd hoe jij jouw podium mag pakken en mag staan voor dat waar jij in gelooft.

Wat moet ik al hebben/kunnen voordat ik aan het programma start?

Voor de The Social Selling Academy wordt er van jou verwacht dat je je voor de volle 100% kan committeren aan het programma, maar vooral aan je eigen business. Jij wil groeien, jij wilt nieuwe klanten aantrekken, jij wilt jouw doelen realiseren en bent bereid om te leren, feedback te ontvangen om zo jouw comfortzone flink op te rekken en jezelf te stretchen. Om zo jouw maximale potentie eruit te halen. Je bent bereidt om in de spiegel te kijken en als je een omvalt, weer durft op te staan. Je bent bovenal bereidt om te investeren. Financieel en in je persoonlijke ontwikkeling. Als je nog meer vragen hebt, boek dan een gratis Zichtbaarheids Scan via mijn digitale agenda.

Past het programma bij mij?

Als je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, of twijfelt, reserveer dan snel jouw plek voor een gratis kennismaking. De Zichtbaarheids Scan is een call waarbij ik ook naar je strategie ga kijken.

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?