Succesvol Social Selling  

Kom uit de coulissen en laat jouw authentieke zelf zien!

Online zichtbaar zijn is het ondernemerspodium waar je een groot bereik hebt. Eigen content en video brengen jouw business naar een volgend niveau. Alleen belemmerende gedachtes weerhouden jou er nu nog van om comfortabel en met plezier op die record knop te drukken. Jij blijft in de coulissen staan, durft niet op je eigen podium te stappen en de spanning in je hoofd en lijf bouwt op. Jouw verhaal vertellen aan je volgers en klanten waarin zij zich gaan herkennen. Waarde en kennis delen waarbij je jouw potentiële klant centraal zet. Je spreekt ze continue aan op de manier die bij jou past en waarmee je een relatie opbouwt. Dat is namelijk Social Selling. Vanuit de know-like-trust factor kan jij jouw diensten gaan verkopen. Kan jij jouw online zichtbaarheid vergroten.

Hoe jij dat kan gaan doen, dat ga jij leren in dit 4 maanden programma. Meer weten? Lees gauw verder!

 

Succesvol Social Selling

Stop met het zoeken naar klanten.

In 60 dagen jouw business online op de kaart zetten!

Stop met zomaar wat doen. Als je Social Media als tool wilt inzetten om je klanten te bereiken, zorg dat je een strategie hebt. Heb je die niet? Dan steek je er nu waarschijnlijk heel veel tijd en energie in, maar krijg je niet gewenste resultaat er voor terug. Daardoor zakt de moed vaak flink in je schoenen. Online zichtbaar zijn is niet alleen maar elke dag Jezelf laten zien. En het doel moet niet alleen maar 'geld verdienen' zijn. Social Media werkt voor jou als tool, als je er op jouw manier aanwezig bent om te geven. Alleen maar zenden, zet geen zoden aan de dijk. Het is net als in real life 'geven en nemen'. Investeren in de relaties met je volgers en klanten. Verdiepen in je doelgroep en weten wat hem of haar beweegt. En vooral op de juiste kanalen aanwezig zijn. Want waar zit jou doelgroep? Facebook, LinkedIn of Instagram? Zorg dat jij daar ook jezelf laat zien. Met een doel en een plan. Niet alleen maar daar zijn waar jij het leuk en gezellig hebt. Zorg dat jij zichtbaar bent voor je klant op het platform waar zij aanwezig zijn. Ander blijf je roepen, dat je Onzichtbaar bent en niemand je vindt. 

 

Plezier hebben in online zichtbaar zijn. Het is echt mogelijk! In dit programma leer jij hoe je dat gaat doen. 

Silvana helpt jou je comfortzone op te rekken en te stretchen. Zodat jij je op een relaxte manier jezelf kan laten zien. Jouw kennis en visie als expert verdient het om gehoord te worden. Jij verdient het om plezier te hebben in het proces. Wanneer we van onszelf vragen om iets te doen waar we nog geen ervaring mee hebben gaan onze gedachten met ons aan de haal. Het voelt ongemakkelijk en daar houden we niet van. Neem afscheid van de grenzen die je hoofd je geeft en ontdek hoe je het ongemak ombuigt in een werkend systeem. Voor jou en je bedrijf.  Leer hoe jij social selling kan gaan inzetten voor je business. Ontdek dat zichtbaar worden en zijn naast je comfortzone te stretchen juist ook een goede strategie nodig heeft. En dat ga jij in dit programma leren!  

 

Daag jezelf uit jezelf te zijn!

De training bestaat uit een combinatie van praktische tools, kennis en vaardigheden om jou te helpen een fijn podium te creëren waarin jij online zichtbaar mag zijn. Met een focus op video gaan we werken aan je presentatie techniek, je comfortlevel en een ideeënbus met blog/vlog/livestream-onderwerpen. Coaching zet Silvana in om je te helpen je gedachten te verzetten en succes te boeken.

Dit programma is voor jou om de fijne kneepjes van Social Selling te leren en het direct te implementeren in je bedrijf.

  • Niet meer verstoppen in de coulissen maar online je podium pakken zonder angst. Zichtbaar zijn op jouw unieke manier!

  • Jouw (eerste) online workshop of training volledig uitwerken en geven.
  • Focus op video, livestreams geven. en presentatietechnieken.
  • Training over LinkedIn, Instagram & Facebook.
  • Maandelijkse Masterminds
  • Besloten groep voor support en coaching.
  • Silvana is 2 maanden jouw persoonlijke zichtbaarheid expert & coach en zelfs daarna! 

 

Kan jij de juiste hulp gebruiken om al je diensten in een online vorm te gieten? Wil je met andere ondernemers brainstormen en masterminden?

Meld je nu aan voor dit intense en waardevolle programma. Jouw online zichtbaarheid ga je creëren met een plan. Een strategie. Om zo echt in gesprek te gaan met jouw klanten en te verkopen. Door in gesprek te gaan, hoor je wat de behoefte van de klant is en kan je daar op inspelen. Leer hoe jij mag inzetten dat het niet om jou gaat maar om je klant. Door dit goed in te gaan zetten, gaat de klant jou vinden. En hoef jij niet meer te zoeken. 

 

De volgende ronde start op maandag 5 oktober. Jouw investering is 297 euro ex btw. Een investering die je in deze periode al kan gaan terug verdienen. 

 

Meld je hier aan

Deze ondernemers gingen je voor:

 

    Debbie den Hartog - Online Coaching & Training BV
"Silvana is een enthousiaste en gedreven onderneemster die haar coachende kwaliteiten goed weet in te zetten in combinatie met het behalen van concrete resultaten. Door haar zichtbaarheidsprogramma heeft zij mijn online zichtbaarheid binnen twee weken al een enorme boost gegeven." 

 

Boya Gasperz - LeBoya - Wimpersalon & Academy
"Het succesvol social selling programma was een geweldige ervaring. In de maand april was ik deelnemer in dit programma van Silvana. Een intensieve maand met een inspirerende groep vrouwelijke ondernemers. Silvana zorgt dat je in beweging komt en blijft. Ik heb werkelijk in korte tijd een transformatie ondergaan op het gebied van Online zichtbaarheid. Ook heb ik tijdens het programma een online product voor mijn bedrijf ontwikkeld. De resultaten waren al snel meetbaar. Mijn offline bedrijf heeft er nu een ONLINE business bij. Silvana is toegewijd aan haar deelnemers en een fijne vrouw om mee samen te werken."

 

Marlou Visser - Marilou Event Support
"Ik volg Silvana al een aardige periode op LinkedIn. Toen zij eind maart met de aankondiging van haar online training "Succesvol Social Selling" kwam, wist ik dat ik dit nodig had om mijn bedrijf via social media kon laten vergroten. In eerste instantie had ik het meest interesse voor het profileren op social mediakanaal LinkedIn. Al snel in de training kwam ik erachter dat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn op social media. Silvana heeft me geleerd hoe ik LinkedIn kan inzetten m.b.t. het plaatsen van geschreven berichten, maar ook wat video's kunnen betekenen voor je en richtlijnen voor het opnemen hiervan. Ik zie nu zelfs nog meer mogelijkheden voor mijn offline business te combineren met een naar online business. Perfecte oplossing in tijden van Corona. Ik zie echt verandering in mijn berichten en ik heb meer bereik, allemaal dankzij deze fantastische training. Silvana is enthousiast in alles wat ze doet, heeft heel veel knowhow en deelt met liefde haar expertise. Ze staat open voor suggesties en is altijd bereid je te willen helpen. Ik kan deze training aan iedereen aanraden."

 

Jade Narain - www.creativejoy.nl
"Als je op zoek bent naar hulp met je online zichtbaarheid of je social selling. Ik kan je de 30 dagen training "Succesvol Social Selling" bij Silvana van harte aanbevelen! Zij is namelijk de expert op dit gebied. Ik heb bij haar deze training gevolgd en ik heb binnen een maand zoveel stappen gezet dat ikzelf niet heb durven dromen. Het is een super waardevolle training met sterke en praktische inhoud die ik direct kan inzetten in mijn bedrijf. Silvana geeft niet alleen praktische tips, maar ze begeleid mij ook stap voor stap om mijn zichtbaarheid te vergroten. Het is keihard werken, maar wat ik ervoor terugkrijg is het meer dan waard. Silvana is zeer professioneel en een fantastische coach waar ik met al mijn vragen terecht kunt. Ze heeft mij veel inzichten gegeven en mijn twijfels weggenomen. Ook haalt ze de beste kant van mij naar boven, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Zo iemand als Silvana, wil je absoluut in jouw zoektocht naar zichtbaarheid bij hebben."