Zichtbaarheid Business Academy 

zichtbaar & succesvol

ondernemen als jezelf

 

Je krijgt in deze 4 maanden:

 • Elke maandagochtend de week starten met een check-in in Zoom
 • Trainingen LinkedIn 
 • Trainingen Instagram
 • Training Facebook & Facebook Live
 • Training Content schrijven & bloggen
 • Training Presenteren
 • Training Video maken & Vloggen
 • Elke maand een Mastermind met de volledige groep in Zoom waarin je een nieuw (online )concept  gaat ontwerpen, uitwerken en uiteindeljk lanceren.
 • Online modules over Karakterstructuren i.c.m. het ondernemersschap
 • 1x in de maand 1 op 1 coachcall van 30 min met Silvana.
 • Besloten Online Community op Facebook met de andere deelnemers            
 • Businesscoaching m.b.t. jouw Salesfunnel (verdienmodel)
 • Personalcoaching aan de hand van de methodiek waar Silvana mee werkt, Body & Mind Language. Jij gaat leren om Hoofd, Hart & Lijf met elkaar te verbinden, zodat jij echt gaat STAAN voor en achter jouw verhaal en missie!

Meld mij nu aan!

Zonder oordeel coach, inspireer en motiveer ik jou zodat jij leert om 

Zichtbaar en Succesvol te zijn op jouw authentieke manier! Met een duidelijk plan en strategie! 

Zou je het niet fijn vinden als jij jezelf kan zijn en je daarmee zichtbaar bent? Dat jij je verhaal vertelt en je klant resoneert met dat wat jij te vertellen hebt. 

Dat je klant aanhaakt op je missie en visie. En jij volledig Zichtbaar bent met jouw verhaal. 

 

Zichtbaar zijn. Het is wat hè... Je bent er maar druk mee.

Zoekend naar wat voor jou zichtbaar zijn betekent. Online en offline. 

Want Zichtbaarheid.

Wat is dat eigenlijk? Hoe doe ik dat dan? Jezelf laten zien. En wát laat je dan van jezelf zien? waarom moet ik het eigenlijk laten zien? Wat zal de omgeving er wel niet van denken? En ja eh hallo, die anderen doen het veel beter dan ik. Wat heb ik te vertellen? Wie ben ik nou eigenlijk? Is mijn verhaal echt wel goed genoeg? Zucht... laat maar. 

Allemaal stemmen en overtuigingen in je hoofd die er uiteindelijk voor zorgen dat jij kiest voor de veiligheid en op de achtergrond blijft. Of eigenlijk in de coulissen. Verstopt. Onzichtbaar. Klanten zien je niet en kunnen je niet vinden. Terwijl je zo graag je business goed op de kaart wilt zetten. Je een diep verlangen hebt om je klanten te helpen, omdat je in je hart weet dat je zoveel te bieden hebt.

Herkenbaar?

Zo ja, dan is nu de hoogste tijd om in de actie stand te gaan. Met een plan. Een strategie dat werkt. We gaan aan de slag met die belemmerende overtuigingen. Laten de meningen van anderen los en ga jij op jouw eigen podium staan. 

Meld mij nu aan!

Ik ben Silvana Leka,

de Zichtbaarheid Expert voor ondernemers. Ik help jou om zichtbaar te zijn. Online en offline. Ze zeggen dat je als ondernemer met je kop boven het maaiveld uit moet steken, maar het gaat mij er vooral om dat jij eerst leert om jezelf te durven en kunnen zijn. Als persoon en als ondernemer in en met je bedrijf. 

Het lijkt zo makkelijk maar in de praktijk blijkt dat niet altijd zo te zijn. Ik zie en hoor om me heen dat veel ondernemers het moeilijk vinden om naar voren te stappen en zichzelf te laten zien. Om op hun eigen ondernemerspodium te staan. Door mijn ervaring als danseres in het voormalig showballet van Jos Dolstra, weet ik hoe het is om letterlijk in de spotlight te staan op het podium. Die ervaring heb ik meegenomen in mijn coaching en gebruik het podium en coulissen als metafoor. Ik ga jou leren hoe jij achter de coulissen vandaan kan komen en op je eigen ondernemerspodium durft te stappen. 

Door een plan te maken.  Een strategie in te zetten. Meten = weten. En weten wat je doet, is meer dan essentieel om goed zichtbaar worden. Met zomaar iets doen heeft niemand een doel bereikt. We gaan aan de slag met Social Media. Je verdiepen in LinkedIn, Facebook en Instagram. Niet alleen de voor maar ook de achterkant van deze platformen. Je gaat leren om goede content te schrijven, om goed te leren bloggen en ga je vooral op zoek naar jouw Tone of Voice. 

Naast een strategie inzetten ga je ook leren door luisteren naar wat jij wilt. Daarmee gaan we een laag dieper. Ik zet het lichaam in als tool om tot jouw essentie te komen. Wie ben jij? Je gaat Hoofd, Hart en Lijf met elkaar verbinden.  Dat gaat je lukken door niet uit je comfortzone te stappen, maar door deze te verkennen, ontdekken en vergroten. Waardoor je totale potentie en kwaliteiten de ruimte krijgen om zich volledig te ontwikkelen en te laten zien!  Alles is informatie en alles mag er zijn. Ontdek hoe goed jij bent! 

 

 

Klanten kopen niet bij je om het product. Ze nemen iets bij je af om jou. Om wie jij bent. Om wie jij laat zien. Wie jij durft te laten zien. 

Als jij het aandurft om die stap te gaan zetten. 

Als jij het lef en de moed hebt om je angsten aan te kijken en te omarmen dan ben je hier op de juiste plek.

Ik ga vooral met je op zoek naar de onderliggende behoefte, wat ligt er onder die angst? Door je te motiveren, stimuleren, spiegels voor te houden en vooraal in jou te geloven. Zodat jij ook in je eigen verhaal gaat GELOVEN en jij na dit traject volledig zichtbaar durft te zijn voor je klanten! 

Dan kunnen ze jou moeiteloos  vinden en jij met ze in gesprek kan gaan. Laten we samen dit avontuur aangaan. Ik weet zeker dat jij na deze intensieve periode niet meer kan voorstellen hoe het is om onzichtbaar te zijn!

In 4 maanden tijd gaan we samen op zoek naar jouw authentieke zelf en ga je transformeren naar wie jij echt wilt zijn. In en met je onderneming. En niet meer zomaar iets doen. Een strategie toepassen in je Social Media, Sales, Marketing en jouw Persoonlijke Ontwikkeling. Dat valt allemaal onder het thema Zichtbaarheid.

Ben je er klaar voor?


Silvana Leka

Oprichter Zichtbaarheid Business Academy 

1 september 2020
start er een nieuwe ronde van

de Zichtbaarheid Business Academy

Er is plek voor 10 ondernemers! en het maakt niet uit waar je staat met je onderneming.
als je nog geen strategie of plan toepast dan is dit programma voor jou!

4 maanden lang
krijg je mij als jouw coach.


We gaan aan de slag met jouw zichtbaarheid. Door persoonlijke en business coaching. De trainingen zijn online en er zullen 2 live dagen zijn met de hele groep. Er is uiteraard  een online community voor (mentale) support, krijg je mij als jouw Zichtbaarheid Expert & Businesscoach.

Tijdens deze 4 maanden heb je mijn volledige commitment voor jou en je business. Geen vraag aan mij is gek of raar. Durf ze te stellen. Daardoor ga je groeien! Weerstand, blijdschap, verdriet, alles is informatie en alles mag er zijn.  

En hoe zet jij het dan in? Het ondernemersschap is met vallen en opstaan. Aan jou nu om te blijven STAAN en OP te VALLEN! In dit programma krijg jij de praktische tools aangereikt en gaan we die gelijk implementeren in je onderneming. Strategie toepassen en het doen. Niet wachten maar doen. Proberen en weer schakelen. Daarnaast gaan we ook aan de slag met je mindset en de verschillende lagen in je bedrijf. Dit staat nauw verbonden met de lagen in jou.We gaan kijken naar het fundament van jouw business. Is die stevig genoeg of mag het nog steviger gemaakt worden? Wat is daar voor nodig? 

Zichtbaarheid is een alles omvattend begrip waarin Sales, Marketing, Strategie en Persoonlijke Ontwikkeling onder vallen. Dit alles komt aan bod en wordt behandeld in deze 4 maanden! 

 

Aanmelden

Een zeer compleet en volwaardig businesscoachingprogramma waarin verschillende facetten van het ondernemersschap worden behandeld.

Dit is jouw volgende stap!

 

Zoek jouw eigen tone of voice


Je eigen unieke stem en identiteit vinden. Waarover moet je bloggen? Je bent misschien ooit al eens begonnen maar na 7 artikelen was je inspiratie op. Je hebt het idee dat anderen al alles gezegd hebben en dat je daar niets aan toe te voegen hebt. Je weet niet waarover te bloggen. Je kunt niet bloggen (om wat voor een reden dan ook). Allemaal belemmeringen. Als je weet waar jouw unieke kracht ligt dan heb je altijd iets om over te bloggen. Om verbinding te krijgen met jouw doelgroep. Zodat je als ondernemer een groter netwerk krijgt met warme contacten. In  9 stappen heldere stappen ga je zien waar het om draait bij het bloggen. De samenhang en de verbanden. Waardoor je wél resultaat krijgt. Waarbij je heel goed weet waar jouw unieke kracht ligt en deze weet in te zetten. Niet alleen in je blog maar ook op social media. Zodat je zichtbaar bent op een manier die bij jou past.

Straalt jouw LinkedIn profiel al JIJ uit?


Voor mij is LinkedIn mijn tweede website. Veel ondernemers zien dat helaas nog niet zo.  Een account aanmaken of het ook echt gebruiken, zijn twee totaal verschillende dingen. Zo jammer, echt, als ondernemer laat je kansen liggen. Het start allemaal met een goed LinkedIn profiel. Zodat je zichtbaar bent, makkelijk je netwerk vergroot en de aandacht krijgt van de juiste personen, lees: klanten, samenwerkingspartners en mooie opdrachten. Daarom gaan we aan de slag met jouw LinkedIn profiel totdat het helemaal JIJ uitstraalt. LinkedIn is jouw digitale visitekaartje, dus het is zaak dat je het ook goed gaat gebruiken en inzetten. Tijdens de training gaan we aan de slag met de voor en achterkant.

Deze ondernemers gingen je voor bij de 

Zichtbaarheid Business Academy & Succesvol Social Selling

 

 

“ Samen met een fijne groep gelijkgestemde ondernemers heb ik meegedaan aan de Zichtbaarheid Business Academy van Silvana. Door de acties die ik heb genomen, ben ik zichtbaarder geworden op een manier die bij mij past. Daardoor heb ik meer klanten bereikt. Silvana tunet in op jou en je business en kijkt mee naar bijvoorbeeld je 'productlijn', salespagina tot aan hoe je je presenteert aan toe. Daar waar jij behoefte aan hebt. Door de samenwerking met Silvana voel ik me geïnspireerd, gesterkt en gestimuleerd om mijn comfortzone op te rekken en zichtbaarder te worden. Ik ben zo enthousiast over de Zichtbaarheid Business Academy, dat ik dit graag deel. Geef jezelf en je bedrijf dit cadeau.”

Christine Hemel

HSP - en Kindercoach

www.sterrenhemel.info

 

" Als je op zoek bent naar hulp met je online zichtbaarheid of je social selling. Ik kan je de training "Succesvol Social Selling" bij Silvana van harte aanbevelen! Zij is namelijk de expert op dit gebied. Ik heb bij haar deze training gevolgd en ik heb binnen een maand zoveel stappen gezet dat ikzelf niet heb durven dromen. Het is een super waardevolle training met sterke en praktische inhoud die ik direct kan inzetten in mijn bedrijf. Silvana geeft niet alleen praktische tips, maar ze begeleid mij ook stap voor stap om mijn zichtbaarheid te vergroten. Het is keihard werken, maar wat ik ervoor terugkrijg is het meer dan waard. Silvana is zeer professioneel en een fantastische coach waar ik met al mijn vragen terecht kunt. Ze heeft mij veel inzichten gegeven en mijn twijfels weggenomen. Ook haalt ze de beste kant van mij naar boven, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Zo iemand als Silvana, wil je absoluut in jouw zoektocht naar zichtbaarheid bij hebben.

Jade Narain

Web Designer

www.creativejoy.nl

 

“ Silvana is heel open en eerlijk in haar communicatie. Ze heeft altijd opbouwende feedback. Ze leert je om als ondernemer nog zichtbaarder te worden als jezelf. Je plekje in te nemen. En met totaal gemak. Ik ben UNIEK en mag dat nog meer gaan laten zien en gaan uitdragen. Ja de wereld wacht op mij. Ik ben nog zichtbaarder geworden en Silvana heeft me geleerd om mijn sterke kenmerken in te gaan zetten in mijn business. Ik werk nu als lichtwerkers coach en het leuke is ik zie het niet als werk, maar iets wat ik hel graag doe. Waar ik andere lichtwerkers mee mag gaan helpen. Die kenmerken naar boven halen dat is waar Silvana je bij helpt. Om te gaan geloven in jezelf. Je te laten zien als jezelf. Jouw verhaal te vertellen. Steeds meer klanten vinden me via social media, en dat allemaal dankzij de Zichtbaarheid Business Academy van Silvana. Dank je wel Silvana dat je me hoort, ziet en erkend. Voor wie en wat ik ben.”

Trudie Kissen

Spiritueel Coach

www.touchoffkiss.nl

Kies ervoor om zichtbaar te zijn!

Je krijgt in deze 4 maanden:

 • Elke maandagochtend de week starten met een check-in in Zoom
 • Trainingen LinkedIn 
 • Trainingen Instagram
 • Training Facebook & Facebook Live
 • Training Content schrijven & Bloggen
 • Training Presenteren
 • Training Video maken & Vloggen
 • Elke maand een Mastermind met de volledige groep in Zoom waarin je een nieuw (online) concept  gaat ontwerpen, uitwerken en uiteindeljk lanceren.
 • Online modules over Karakterstructuren i.c.m. het ondernemersschap
 • 1x in de maand 1 op 1 coachcall van 30 min met Silvana.
 • Besloten Online Community op Facebook met de andere deelnemers            
 • Businesscoaching m.b.t. jouw Salesfunnel (verdienmodel)
 • Personalcoaching aan de hand van de methodiek waar Silvana mee werkt, Body & Mind Language. Jij gaat leren om Hoofd, Hart & Lijf met elkaar te verbinden, zodat jij echt gaat STAAN voor en achter jouw verhaal en missie! 

 

Zichtbaar zijn. Zichtbaarheid. Jezelf zijn. 

Het lijkt wellicht een hele hoge berg. Ik help jou die enorme berg te beklimmen.

Zodat jij er echt in GELOOFT dat je er helemaal mag ZIJN. Met de juiste strategie. Met de juiste mindset en begeleiding. Na deze 4 maanden ben jij echt en resultaatgericht zichtbaar en weten klanten je moeiteloos te vinden om diensten of producten bij je af te nemen! 

 

Dat is mijn investering in jou.

 

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is tijd, liefde, aandacht en €1188 ex btw of het kan in 4 termijnen van €297,- ex btw. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

 

 

 

Adresgegevens

Hoe wil je jouw investering overboeken?

Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleidgelezen en ga hiermee akkoord.