Zichtbaar Zijn Vanuit Bezieling & Authenticiteit 

In 4 stappen oprechte berbinding 

Voor wie is deze training?

Je bent al een tijdje onderweg in het ondernemersschap en je hebt een of meerdere transformaties ondergaan als ondernemer en persoon.

Je vindt het zeker niet meer eng om zichtbaar te zijn, die angst heb je al overwonnen, maar je hebt nog niet helemaal een goed werkend systeem. Je bent wel zichtbaar, maar eigenlijk gaat het nog niet helemaal zoals jij het wilt. Het gaat niet slecht, maar het kan altijd beter.

Verschillende trainingen heb je al gevolgd en je kan wel een goeie refresher gebruiken. Even weer alles op scherp stellen. Doelen helder maken en neerzetten. Deze verbinden aan je content strategie. Ben jij daadwerkelijk nog echt in verbinding met de behoefte van je klant? Of ben je onbewust alleen nog maar vanuit je eigen behoefte aan het communiceren? 

Deze online training is voor jou als je er open voor staat om nu echt te Stoppen met zomaar wat doen en te Starten met Verbinden! Boost je Zijn, jouw Zichtbaarheid en je Business tijdens deze training!

Word Moeiteloos Zichtbaar en laat jezelf zien met deze 4 stappen:

1. BEGRIJPEN
2. VERBINDEN
3. ZICHTBAAR ZIJN
4. MEER VERDIENEN

Een interactieve training van 6 modules, waarbij jij bewust gaat worden hoe je makkelijker en uiteindelijk moeiteloos zichtbaar gaat zijn voor jouw klant.

STOP MET ZOMAAR WAT DOEN en ga conversie halen uit je online zichtbaarheid. Ga de verbinding aan met je volgers, pas deze strategie toe, wees authentiek en bewust zichtbaar. Zo ga je de juiste klanten aantrekken en omzet genereren. Om zo jouw doelen te realiseren. Jouw klanten te helpen en je eigen dromen verwezenlijken. Dat is jouw drijfveer.

 

Heb je een goeie refresher nodig? Even checken of je daadwerkelijk nog op het juiste pad loopt? Dan is deze training ook zeker voor jou!

Het is een misopvatting dat alleen startende ondernemers niet weten hoe ze hun online zichtbaarheid moeten vergroten. Er zijn nog genoeg ervaren ondernemers die eigenlijk ook niet weten wat ze moeten doen. Het is ook een misopvatting dat je als ervaren ondernemer geen training meer hoeft te volgen als je al goed zichttbaar bent en conversie haalt uit de content die je deelt op je soicals en in je emailmarketing. 

Het is JUIST belangrijk dat je je als ondernemer blijft ontwikkelen en laat coachen, om zo scherp te blijven. Het is een on-going proces en daarin mag jij continue blijven tweaken en finetunen. Daarom is deze training uitermate geschikt voor zowel beginners, medium als gevorderde ondernemers. Dus als jij je herkent in bovenstaande, en voelt dat je een refresher kan gebruiken, meld je dan nu aan voor de Zichtbaarheid Business Boost.

Jij gaat in deze online training:

 

  • Zelf aan de slag met de 6 modules verdeeld over 6 weken. In je eigen tempo de training volgen.

  • Kennis maken en leren werken met de Social Selling 4 stappen methode.

  • Een strategie bouwen aan de hand van deze 4 stappen.

  • Aan de slag met je verdienmodel en waardeladder.

  • Een heleboel AHAAA momenten creëeren.

  • Jouw blik en perspectief op online zichtbaarheid voorgoed veranderen en weet je voortaan ALTIJD wat je moet doen.

  • Leren hoe je de juiste teksten schrijft om de verbinding, dat bruggetje met je klant aan te gaan.

  • Hoofd, Hart & Lijf met elkaar verbinden

  • Je Energie & Zelfvertrouwen een ENORME BOOST geven!

  • BONUS: Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep om vragen aan elkaar te stellen en om feedback te vragen. 1x in de week is Silvana live in de groep voor extra support en training. 1x in de maand is er een online Q&A met Hot Seat coaching.

Minimaal 1 betalende klant binnen halen!

Na deze training hebben jij, jouw zelfvertrouwen en je businesse en enorme boost gehad,

Gaan er kwartjes vallen en zie jij het glashelder.

Je begrijpt wat je aan het doen bent. EN kan je gelijk al je investering terug verdienen.

Mits jij alle modules volgt.

Mits je alle tips, tricks & advies direct implementeert.

Mits je gelijk aan de slag gaat met jouw strategie.

Mits jij jezelf en je business op nummer 1 zet!

En jij VOLLEDIG Ja zegt tegen jezelf! 

 

“De Zichtbaarheid Business Boost heeft mij veel gebracht aan inzichten wat er nodig is om zichtbaar te zijn en te gaan worden met mijn onderneming. Silvana brengt het duidelijk, enthousiast, open en betrokken. Via een mooi concept door hoofd, hart en lichaam mee te nemen in dit hele proces. Een unieke formule en direct toepasbaar! Voor 497 euro krijg je zeker de waarde van het bedrag wat je investeert. Het dubbele zelfs! ” En nu is het 197 euro ipv 497 euro. Een gouden kans!

Meld je nu aan!

Ervaring van deelnemers van de Zichtbaarheid Business Boost (live)

Laura Elsman – Online Videocoach

Als online videocoach weet ik wel wat zichtbaarheid voor je kan betekenen, Maar toch is het fijn om mijn plannen uit mijn hoofd op papier te zetten, zodat ik ze daarna kan uitvoeren. Door de Zichtbaarheid Business Boost van Silvana kreeg ik in korte tijd veel nieuwe ideeen om mijn onderneming zichtbaar te maken vanuit verbinding. Niet dat het mij aan insipratie ontbrak, maar wat ik leerde is om mijn eigen soms chaotische gedachten te ordenen zodat ik een megashift kon maken. Ik leerde mijn chaotische creatieve hoofd naar een gestructrureerd gedachtepatroon om te buigen. Ik heb de training van Silvana als heel prettig ervaren. Ik voelde me al snel  thuis bij Silvana, een recht doorzee type zonder snel over mensen te oordelen. Ze gaf mij de ruimte om mezelf te zijn.

Wat leverde deze training mij op?

* Ik ben bewuster bezig gegaan met mijn zichtbaarheid. Hoe ervaart een klant mij als diegene mijn posts en video’s online voorbij ziet komen? Ik ben nog meer in de schoenen van mijn klant gaan staan.

* Ik heb mijn antipathie op Linkedin doorbroken en ben door Silvana geinspireerd om daar meer de verbinding  met mijn potentiele klamtem op te gaan zoeken.

* Ik beveel deze training aan mensen aan, die op zoek zijn naar een fijne plek, waar je in alle veiligheid verder kunt werken aan een steeds bewustere vorm van zichtbaarheid,

Daphne Thijsse – Specialist en docent in Spaans en Braziliaans Portugees

De Zichtbaarheid Business Boost van Silvana Leka is de aanrader als je graag meer zichtbaar wordt op Social Media om zo je ondernemersdoelten te behalen. In een korte tijd gaat Silvana actief met je aan de slag om jouw strategie te bepalen, want zonder strategie geen zichtbaarheid. Door de dagelijkse huiswerkopdrachten gelijk te kunnen uitwerken in de groep en daar heel snel feedback op te krijgen van Silvana zelf, kun je al heel gauw gaan toepassen wat je in de training leert. Silvana is zeer betrokken, voorziet je liefdevol van een schop onder de kont en is echt de specialist op het gebied van zichtbaarheid op sociale media. Geef je business een boost en doe mee met deze training!

Jeannette Welp – Inspirerend Spreker, Musicus, Schrijver & Trainer

“Toen ik in 2019 een kop koffie dronk met Silvana op de Zuidas in Amsterdam leerde ik een bruisende, enthousiaste vrouw kennen die bezig was haar business op te bouwen. Inmiddels ben ik lid van haar online vrouwen netwerk Leka, en deed ik mee met de 5 daagse challenge over zichtbaarheid. Silvana bezit de ideale combinatie van grote professionaliteit en een groot hart. Ze voelt de deelnemers. Niet alleen brengt ze haar kennis zeer deskundig over, ze ziet en hoort iedereen. Ze snapt wat je nodig hebt en doet veel om te helpen, ongeacht het niveau waarmee instapt in de challenge. Geen moeite is haar teveel. Bovendien ontstaat er een mooie verbinding in de groep, mede door haar heerlijk vrolijke humeur terwijl ze zich ook kwetsbaar op durft te stellen. Silvana is een grote in online marketing, een absolute aanrader.”

Omdat jezelf zijn het beste is voor jou, je business en je carrière. Vanuit Verbinding.

Kies om Verbindend & Moeiteloos Zichtbaar te Zijn!

Na aanmelden ontvang je direct de eerste mail met module 1 en kan je gelijk aan de slag. Geef jezelf, je zelfvertrouwen en je business een enorme boost! Verbindt hoofd, hart en lijf met je onderneming en ga in je eigen spotlights en grootsheid staan. Meld je nu aan. De training heeft een waarde van tweeduizend euro, dus 197 euro ex btw is echt een no-brainer.

Pak je kans.

Pak je eigen podium.

It’s time to shine!

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is tijd,

aandacht, liefde en 197 euro ex btw!

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?