5-daagse online Zichtbaarheid Business boost 

Voor de ondernemer die nu echt wilt stoppen met zomaar wat doen. En wilt begrijpen wat hij aan het doen is. 

Voor de ondernemer die al een tijdje onderweg is en zijn blinde vlekken wilt wegpoetsen.

Voor de ondernemer die het niet eng vindt om zichtbaar te zijn, maar nog niet een goed werkend systeem heeft.

Voor de ondernemer die een hoofd vol ideeën heeft, maar door de chaos er niets of te weinig mee doet.

Voor alle ondernemers die een goeie refresher kunnen gebruiken. Ben jij daadwerkelijk nog echt in verbinding met de behoefte van je klant?Of ben je onbewust alleen nog maar vanuit je eigen behoefte aan het communiceren?

Deze online 5-daagse is voor jou als je er open voor staat om nu echt te Stoppen met zomaar wat doen en te Starten met Verbinden! Boost je Zijn, jouw Zichtbaarheid en je Business tijdens deze training!

Word Moeiteloos en vooral Bewust  Zichtbaar met deze 4 stappen:

1. BEGRIJPEN
2. VERBINDEN
3. ZICHTBAAR ZIJN
4. MEER VERDIENEN

Een interactieve training, waarbij jij bewust gaat worden hoe je makkelijker en uiteindelijk moeiteloos zichtbaar gaat zijn voor jouw klant.

STOP MET ZOMAAR WAT DOEN en ga conversie halen uit je online zichtbaarheid. Ga de verbinding aan met je volgers, pas deze strategie toe en wees authentiek en bewust zichtbaar. Zo ga je de juiste klanten aantrekken en omzet genereren. Om zo jouw doelen en dromen te realiseren. Jouw klanten helpen en je eigen dromen verwezenlijken. Daar doe je het voor. 

 

Heb je een goeie refresher nodig? Even checken of je daadwerkelijk nog op het juiste pad loopt? Dan is deze training ook zeker voor jou!

Het is een misopvatting dat alleen startende ondernemers niet weten hoe ze hun online zichtbaarheid moeten vergroten. Er zijn nog genoeg ervaren ondernemers die eigenlijk ook niet weten wat ze moeten doen. Het is ook een misopvatting dat je als ervaren ondernemer geen training meer hoeft te volgen als je al goed zichttbaar bent en conversie haalt uit de content die je deelt op je soicals en in je emailmarketing. 

Het is JUIST belangrijk dat je je als ondernemer blijft ontwikkelen en laat coachen, om zo scherp te blijven. Het is een on-going proces en daarin mag jij continue blijven tweaken en finetunen. Daarom is deze training uitermate geschikt voor zowel beginners, medium als gevorderde ondernemers. Dus als jij je herkent in bovenstaande, en voelt dat je een refresher kan gebruiken, meld je dan nu aan voor de Business Boost. 

Jij gaat in deze 5 dagen:

 

  • Zelf aan de slag met de training.
  • Je ontvangt elke dag een video in je mail. 5 dagen lang.
  • De Social Selling 4 stappen methode leren.
  • Een strategie bouwen aan de hand van deze 4 stappen.
  • Aan de slag met je verdienmodel en waardeladder.
  • Een heleboel aha momenten creëeren.
  •  Jouw blik en perspectief op online zichtbaarheid voorgoed veranderen en weet je voortaan ALTIJD wat je moet doen.
  • Leren hoe je de juiste teksten schrijft om de verbinding, dat bruggetje met je klant aan te gaan.
  • Energie & zelfvertrouwen een ENORME BOOST krijgen!
  • Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep om al je vragen aan Silvana te stellen. En word je daar gecoacht. 1x in de maand is er een online Q&A in Zoom. 

Minimaal 1 betalende klant binnen halen!

Na deze 5-daagse hebben jij en je business een enorme boost gehad en kan je gelijk al je investering terug verdienen.

Mits jij alle 5 de dagen de trainingen volgt!
Mits je alle tips, tricks & advies direct implementeert!
Mits jij jezelf en je business op nummer 1 zet!

 

“De Zichtbaarheid Business Boost heeft mij veel gebracht aan inzichten wat er nodig is om zichtbaar te zijn en te gaan worden met mijn onderneming. Silvana brengt het duidelijk, enthousiast, open en betrokken. Via een mooi concept door hoofd, hart en lichaam mee te nemen in dit hele proces. Een unieke formule en direct toepasbaar! Voor 197 euro krijg je zoveel meer waarde dan het bedrag wat je investeert.”

 

Een No Brainer dus!

Ervaring van deelnemers van de live 5-daagse Zichtbaarheid Business Boost

Laura Elsman – Online Videocoach

Als online videocoach weet ik wel wat zichtbaarheid voor je kan betekenen, Maar toch is het fijn om mijn plannen uit mijn hoofd op papier te zetten, zodat ik ze daarna kan uitvoeren. Door de Business Boost van Silvana kreeg ik in korte tijd veel nieuwe ideeen om mijn onderneming zichtbaar te maken vanuit verbinding. Niet dat het mij aan insipratie ontbrak, maar wat ik leerde is om mijn eigen soms chaotische gedachten te ordenen zodat ik een megashift kon maken. Ik leerde mijn chaotische creatieve hoofd naar een gestructrureerd gedachtepatroon om te buigen. Ik heb de training van Silvana als heel prettig ervaren. Ik voelde me al snel  thuis bij Silvana, een recht doorzee type zonder snel over mensen te oordelen. Ze gaf mij de ruimte om mezelf te zijn.

Wat leverde deze 5-daagse mij op?

* Ik ben bewuster bezig gegaan met mijn zichtbaarheid. Hoe ervaart een klant mij als diegene mijn posts en video’s online voorbij ziet komen? Ik ben nog meer in de schoenen van mijn klant gaan staan.

* Ik heb mijn antipathie op Linkedin doorbroken en ben door Silvana geinspireerd om daar meer de verbinding  met mijn potentiele klamtem op te gaan zoeken.

* Ik beveel deze training aan mensen aan, die op zoek zijn naar een fijne plek, waar je in alle veiligheid verder kunt werken aan een steeds bewustere vorm van zichtbaarheid,

Daphne Thijsse – Specialist en docent in Spaans en Braziliaans Portugees

De Zichtbaarheid Business Boost van Silvan Leka is de aanrader als je graag meer zichtbaar wordt op Social Media om zo je ondernemersdoelten te behalen. In een korte tijd gaat Silvana actief met je aan de slag om jouw strategie te bepalen, want zonder strategie geen zichtbaarheid. Door de dagelijkse huiswerkopdrachten gelijk te kunnen uitwerken in de groep en daar heel snel feedback op te krijgen van Silvana zelf, kun je al heel gauw gaan toepassen wat je in de training leert. Silvana is zeer betrokken, voorziet je liefdevol van een schop onder de kont en is echt de specialist op het gebied van zichtbaarheid op sociale media. Geef je business een boost en doe mee met deze training!

Jeannette Welp – Inspirerend Spreker, Musicus, Schrijver & Trainer

“Toen ik in 2019 een kop koffie dronk met Silvana op de Zuidas in Amsterdam leerde ik een bruisende, enthousiaste vrouw kennen die bezig was haar business op te bouwen. Inmiddels ben ik lid van haar online vrouwen netwerk Leka, en deed ik mee met de 5 daagse challenge over zichtbaarheid. Silvana bezit de ideale combinatie van grote professionaliteit en een groot hart. Ze voelt de deelnemers. Niet alleen brengt ze haar kennis zeer deskundig over, ze ziet en hoort iedereen. Ze snapt wat je nodig hebt en doet veel om te helpen, ongeacht het niveau waarmee instapt in de challenge. Geen moeite is haar teveel. Bovendien ontstaat er een mooie verbinding in de groep, mede door haar heerlijk vrolijke humeur terwijl ze zich ook kwetsbaar op durft te stellen. Silvana is een grote in online marketing, een absolute aanrader.”

Omdat jezelf zijn het beste is voor jou, je business en je carrière

Kies ervoor om bewust zichtbaar te zijn!

Meld je aan en krijg de Masterclass als bonus!

Stop met Zomaar wat doen. Start met Verbinden. Word Moeiteloos Zichtbaar in 4 stappen!

Een masterclass van 90 minuten met zeer waardevolle content, waardoor jij gaat begrijpen waarom het tot nu toe zo moeilijk was, om de juiste klanten te vinden. Waarom je het zo lastig vindt om de juiste content te schrijven en aan te sluiten op de behoefte van de klant.

De Masterclass is een must see voordat je aan de Zichtbaarheid Business Boost begint. Daarom krijg hem ook cadeau en kun je de opname in jouw tijd en tempo bekijken.

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is tijd,

aandacht, liefde en 197 euro ex btw!

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?