Succes door Verbinding met deze training: The Real Connection

In 4 stappen leren en toepassen hoe je de juiste klant aan je verbinft

 

Je bent al een tijdje onderwegin het ondernemersschap en je voelt en ziet dat je blinde vlekken hebt, die je niet zelf kunt wegpoetsen

Voor de ondernemer die het niet eng vindt om zichtbaar te zijn, maar nog niet een goed werkend systeem heeft.

Voor de ondernemer die een hoofd vol ideeën heeft, maar door de chaos er niets of te weinig mee doet.

Voor alle ondernemers die een goeie refresher kunnen gebruiken. Ben jij daadwerkelijk nog echt in verbinding met de behoefte van je klant?Of ben je onbewust alleen nog maar vanuit je eigen behoefte aan het communiceren?

Deze online training is voor jou als je er open voor staat om nu echt te Stoppen met zomaar wat doen en te Starten met Verbinden! Boost je Zijn, jouw Zichtbaarheid en je Business tijdens deze training!

Word Moeiteloos Zichtbaar en durf jezelf te laten zien met deze 4 stappen:

1. BEGRIJPEN
2. VERBINDEN
3. ZICHTBAAR ZIJN
4. MEER VERDIENEN

Een interactieve training, waarbij jij bewust gaat worden hoe je makkelijker en uiteindelijk moeiteloos zichtbaar gaat zijn voor jouw klant.

STOP MET ZOMAAR WAT DOEN en ga conversie halen uit je online zichtbaarheid. Ga de verbinding aan met je volgers, pas deze strategie toe en wees authentiek en bewust zichtbaar. Zo ga je de juiste klanten aantrekken en omzet genereren. Om zo jouw doelen en dromen te realiseren. Jouw klanten helpen en je eigen dromen verwezenlijken. Daar doe je het voor.

 

Heb je een goeie refresher nodig? Even checken of je daadwerkelijk nog op het juiste pad loopt? Dan is deze training ook zeker voor jou!

Het is een misopvatting dat alleen startende ondernemers niet weten hoe ze hun online zichtbaarheid moeten vergroten. Er zijn nog genoeg ervaren ondernemers die eigenlijk ook niet weten wat ze moeten doen. Het is ook een misopvatting dat je als ervaren ondernemer geen training meer hoeft te volgen als je al goed zichttbaar bent en conversie haalt uit de content die je deelt op je soicals en in je emailmarketing. 

Het is JUIST belangrijk dat je je als ondernemer blijft ontwikkelen en laat coachen, om zo scherp te blijven. Het is een on-going proces en daarin mag jij continue blijven tweaken en finetunen. Daarom is deze training uitermate geschikt voor zowel beginners, medium als gevorderde ondernemers. Dus als jij je herkent in bovenstaande, en voelt dat je een refresher kan gebruiken, meld je dan nu aan voor The Real Connection.

Jij gaat in deze online training:

 

  • Zelf aan de slag met de 8 modules.
  • Kennis maken met de Social Selling 4 stappen methode en deze toepassen.
  • Een strategie bouwen aan de hand van deze 4 stappen.
  • Aan de slag met je verdienmodel en waardeladder.
  • Een heleboel aha momenten creëeren.
  • Jouw blik en perspectief op online zichtbaarheid voorgoed veranderen en weet je voortaan ALTIJD wat je moet doen.
  • Leren hoe je de juiste teksten schrijft om de verbinding, dat bruggetje met je klant aan te gaan.
  • Hoofd, Hart & Lijf met elkaar verbinden
  • Energie & zelfvertrouwen een ENORME BOOST krijgen!
  • Je krijgt tevens toegang tot de besloten Facebook groep om vragen aan elkaar te stellen en om feedback te vragen. 1x in de week is Silvana live in de groep om on vragen te beantwoorden. 1x in de maand is er een online Q&A met Hot Seat coaching.

Minimaal 1 betalende klant binnen halen!

Na deze training hebben jij, jouw zelfvertrouwen en je businesseen enorme boost gehad en kan je gelijk al je investering terug verdienen.

Mits jij alle modules volgt.

Mits je alle tips, tricks & advies direct implementeert.

Mits je gelijk aan de slag gaat met jouw strategie.

Mits jij jezelf en je business op nummer 1 zet!

En jij VOLLEDIG Ja zegt tegen jezelf! 

 

“The Real Connection heeft mij veel gebracht aan inzichten wat er nodig is om zichtbaar te zijn en te gaan worden met mijn onderneming. Silvana brengt het duidelijk, enthousiast, open en betrokken. Via een mooi concept door hoofd, hart en lichaam mee te nemen in dit hele proces. Een unieke formule en direct toepasbaar! Voor 497 euro krijg je zeker de waarde van het bedrag wat je investeert. Het dubbele zelfs! “

Tot en met eind maart geldt deze pilotprijs. Daarna gaat het omhoog naar 888 euro ex btw!

 

Meld je snel aan!

Ervaring van deelnemers van The Real Connection (live)

Laura Elsman – Online Videocoach

Als online videocoach weet ik wel wat zichtbaarheid voor je kan betekenen, Maar toch is het fijn om mijn plannen uit mijn hoofd op papier te zetten, zodat ik ze daarna kan uitvoeren. Door The Real Connection van Silvana kreeg ik in korte tijd veel nieuwe ideeen om mijn onderneming zichtbaar te maken vanuit verbinding. Niet dat het mij aan insipratie ontbrak, maar wat ik leerde is om mijn eigen soms chaotische gedachten te ordenen zodat ik een megashift kon maken. Ik leerde mijn chaotische creatieve hoofd naar een gestructrureerd gedachtepatroon om te buigen. Ik heb de training van Silvana als heel prettig ervaren. Ik voelde me al snel  thuis bij Silvana, een recht doorzee type zonder snel over mensen te oordelen. Ze gaf mij de ruimte om mezelf te zijn.

Wat leverde deze training mij op?

* Ik ben bewuster bezig gegaan met mijn zichtbaarheid. Hoe ervaart een klant mij als diegene mijn posts en video’s online voorbij ziet komen? Ik ben nog meer in de schoenen van mijn klant gaan staan.

* Ik heb mijn antipathie op Linkedin doorbroken en ben door Silvana geinspireerd om daar meer de verbinding  met mijn potentiele klamtem op te gaan zoeken.

* Ik beveel deze training aan mensen aan, die op zoek zijn naar een fijne plek, waar je in alle veiligheid verder kunt werken aan een steeds bewustere vorm van zichtbaarheid,

Daphne Thijsse – Specialist en docent in Spaans en Braziliaans Portugees

The Real Connection van Silvana Leka is de aanrader als je graag meer zichtbaar wordt op Social Media om zo je ondernemersdoelten te behalen. In een korte tijd gaat Silvana actief met je aan de slag om jouw strategie te bepalen, want zonder strategie geen zichtbaarheid. Door de dagelijkse huiswerkopdrachten gelijk te kunnen uitwerken in de groep en daar heel snel feedback op te krijgen van Silvana zelf, kun je al heel gauw gaan toepassen wat je in de training leert. Silvana is zeer betrokken, voorziet je liefdevol van een schop onder de kont en is echt de specialist op het gebied van zichtbaarheid op sociale media. Geef je business een boost en doe mee met deze training!

Jeannette Welp – Inspirerend Spreker, Musicus, Schrijver & Trainer

“Toen ik in 2019 een kop koffie dronk met Silvana op de Zuidas in Amsterdam leerde ik een bruisende, enthousiaste vrouw kennen die bezig was haar business op te bouwen. Inmiddels ben ik lid van haar online vrouwen netwerk Leka, en deed ik mee met de 5 daagse challenge over zichtbaarheid. Silvana bezit de ideale combinatie van grote professionaliteit en een groot hart. Ze voelt de deelnemers. Niet alleen brengt ze haar kennis zeer deskundig over, ze ziet en hoort iedereen. Ze snapt wat je nodig hebt en doet veel om te helpen, ongeacht het niveau waarmee instapt in de challenge. Geen moeite is haar teveel. Bovendien ontstaat er een mooie verbinding in de groep, mede door haar heerlijk vrolijke humeur terwijl ze zich ook kwetsbaar op durft te stellen. Silvana is een grote in online marketing, een absolute aanrader.”

Omdat jezelf zijn het beste is voor jou, je business en je carrière. Vanuit Verbinding.

Kies om Verbindend & Moeiteloos Zichtbaar te Zijn!

In de maanden januari, februari en maart geldt de pilotprijs van 497 euro ex btw!

Daarna gaat de prijs omhoog naar 888 euro ex btw. Jij krijgt deze training voor deze prijs. In ruil daarvoor geef jij een uitgebreide review voor op de site en de socials. Uiteraard mag jij je feedback geven, zodat ik de training weer kan optimaliseren. Na aanmelden kan je gelijk aan de slag. En geef jij jezelf, je zelfvertrouwen en je business een enorme boost! Meld je snel aan.

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is tijd,

aandacht, liefde en 497 euro ex btw!

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?