In verbinding met je hoofd en met je lijf is waar je echt authentiek kunt zijn

hi! Ik ben Silvana, moeder van 4, vrouw van de liefde van mijn leven en hopelijk jouw nieuwe BUSINES MENTOR. Ik ben zichtbaarheids expert en social media strateeg en zorg samen met jouw voor meer sales uit je socials. Zichtbaar zijn betekent voor mij dat je -echt- jezelf bent en laat zien. En dat is soms lastiger dan het lijkt.

Waar ik voor sta

❤️

Authentiek spreken

🔥

Mentoring

💪🏻💪🏽

Relaties & communicatie

💎

Alles mag er zijn

Feitjes over mij

Wist je dat ik voordat ik Business Mentor werd jaren lang professioneel gedanst heb? En dat ik hiervoor als grondstewardes in het blauw gewerkt heb voor de KLM? Mijn kennis van gastvrijheid, beweging, emotie en mijn eigen ontwikkeling brachten mij op het pad waar ik nu ben.

Dans en BML

Dansen is voor mij ademen. Puur zijn. Mezelf zijn. Uit mijn hoofd gaan en in mijn lijf. Me laten meenemen door de muziek. Uit oa dans is Body & Mind Language (BML) ook ontstaan. De kern van het lichaam, waar energie en bewustzijn samenkomen. Die beweging draagt energie in zich. Daar waar woorden te kort schieten en rationeel zijn niet er genoeg reikt, daar kom je wel met beweging. Letterlijk de stagnatie in beweging zetten. 

Mama van 4

“Als je een gezin van 4 kunt runnen en nog steeds zo dankbaar en gastvrij kunt zijn, dan ben jij geschikt voor elke baan.” Ik heb samen met mijn man 4 prachtige kinderen. Ja het is druk. Ja het is strakke agenda’s bijhouden en balanseren tussen business en family life. Maar wat ben ik trots op ons. Onze kinderen leren te gaan voor hun passie. Dat zien ze mij ook doen. En daarom, op hun geheel eige wijze, zie ik ook mijn kids hun podium pakken en plannen maken voor hun ontwikkeling.

Mama van 4

“Als je een gezin van 4 kunt runnen en nog steeds zo dankbaar en gastvrij kunt zijn, dan ben jij geschikt voor elke baan.” Ik heb 4 prachtige kinderen. Ja het is druk. Ja het is strakke agenda’s bijhouden en balanseren tussen business en family life. Maar wat ben ik trots op ons. Onze kinderen leren te gaan voor hun passie. Dat zien ze mij ook doen. En daarom, op hun geheel eige wijze, zie ik ook mijn kids hun podium pakken en plannen maken voor hun ontwikkeling.

Verbinding en spiritualiteit

Ik krijg vaak terug dat ik zonder oordeel mee kan denken in wat er is. Die verbinding met de mens tegenover mij is enorm belangrijk. Heel dicht bij mij staan mijn geloof en gaven die mij bijstaan in mijn business, zonder daar veel aandacht voor te vragen. Het is het eindresultaat wat ik voor mijn klanten behaal.

Een spreker met impact

Motiveren, stimuleren, empoweren, spiegels voorhouden en liefdevol provoceren, in gesprek gaan en verbinding krijgen: dáárvoor pak ik graag een podium.

Huur mij in als spreker voor events over:

* Online zichtbaarheid & Social Selling
* Body & Mind Business – Spreek de juiste taal
* Focus in je social kanalen houden met een strategie
* Storytellling & Storydoing

Aan de slag met mij

business boost 5-daagse

Bekijk

LinkedIn Strategiecall

Bekijk

Body & Mindset call

Bekijk

Succesvol Social Selling Academy

Werk samen aan jouw online zichtbaarheid, salestechnieken en mindset om grote groeistappen te maken met jouw bedrijf. Zichtbaarheid is het fundament van jouw business Jezelf zichtbaar laten zien, Gezien en gehoord worden door jouw klant.

Stap in mijn eigen online businessclub voor vrouwen

De LEKA Women Businessclub is een netwerk & businessclub voor Vrouwen door Vrouwen. We staan voor krachtig ondernemen door kennis & expertise met elkaar te verbinden. We ondernemen & netwerken vanuit Lef, Liefde, Vertrouwen en Verbinding.

De groep is ondertussen gegroeid naar meer dan 40 vrouwen binnen en buiten Nederland. Ontdek wie wij zijn en wat we doen. Kom ervaren of LEKA bij jou past.

Word je bewust van jouw patronen

Groei en verandering beginnen bij bewustwording. Bewust zijn van willen groeien brengt jou hier: bewust worden van een laag dieper is waar we mee aan de slag gaan. Groei en verandering in je professionele carrière kent verschillende mogelijkheden. Kennis breid je uit door opleidingen te volgen, seminars te bezoeken. Door het vormgeven van processen creëer je ruimte voor bedrijfsgroei. Maar in de wens van groei zit ook het huidige plafond van persoonlijke ontwikkeling. Geef jezelf ruimte en word je bewust van die patronen die jou op dit moment belemmeren of zelfs doen stagneren in het bereiken van jouw doelen. Door te leren er op een andere manier naar te kijken, ga je je eigen stagnatie zien als informatie en zul je het minder gaan veroordelen.

 

Groei door op de manier die bij jou past:

Wil je persoonlijk advies?

Chat openen
💬 Vragen?
Hallo 👋🏾
Je kunt direct een berichtje naar mij sturen via Whatsapp. Wat zou je willen weten?